Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Merhabalar, Haftaiçi çalıştığınızı düşünün, ya da öylesinizdir belki. Haftasonu geldi çattı, her türlü imkanınız var, ne yapmak isterdiniz haftasonunuzu dolu dolu geçirmek için? Anket gibi oluyor ufaktan, ama olsun napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 sevdiğim bi arkadaşımı alıp arabayla yeni bi atmosferi keşfetmek isterim. böyle dar ve yeşillikleri bol yollardan geçip, küçük bi sahil kasabası veya yazlık fakat tam sezonu olmadığı için 3-5 yerlisine hizmet veren bi tatil yerinde gün batımında 2 tek atıp, akşam da dönmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 seninle beraber olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 2 pazardır trekking'e gidiyorum 13-17km civarı yürüyorum. Çok iyi geliyor valla. Çok fena yorulsam bile hem o sırada hem de sonraki bir kaç gün çok iyi hissediyorum kendimi. Cumartesileri de sinema/konser/tiyatro, güzel yemek, güzel içecek, sevgili veya yakın arkadaş falan... Tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Sorunun cevabı dağ evi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Pasta said: Sorunun cevabı dağ evi abi. bu pazar bizim köye gidip süt sağalımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 olitere said: seninle beraber olmak isterdim şarabı kap gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kermit said: Pasta said: Sorunun cevabı dağ evi abi. bu pazar bizim köye gidip süt sağalımmı ? PKK vardır kanka sizin dağda. Kar tatili anlamında dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oha şöyle bi düşündüm ve korktum az biraz kendimden O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 haftasonu güleceğim film filan gibi bişi izlemek isterdim. komedi dükkanı olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abartın yahu, gs-fb nin benim için özel maç düzenlemesini isterdim, veya takımda oynamak isterdim. gibi mesela ne bileyim. her türlü imkanınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hayal dünyamızın sınırlarını zorlayacaksak eğer sevişmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 marisa miller ile bir gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cumartesi lotoyu tutturmak pazar günü de ülke dışına çıkmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Satürn halkalarında susan coffey'le beraber darkflux şarabı içip süpernova izlemek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şaka bi yana eğer bahçeli müsatik bi evim olsaydı bahçeye bakan balkonda oturup çay kahve falan böyle kitap okuyup müzik dinleyerek geçirmek isterdim kafa dinlemek kedimi kucağıma alıp stres atmak saatlerce sevmek falan. yada kız çocuğum varsa onu alıp gezdirmek hmm arabam varsa arabamı çekip evin önüne bi güzel yıkamak falan güzel şeyler bunlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ben arabayı yıkarkende tess taylorın gelip suyu kafasından aşağı dökmesini isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yaz ve kış aktiviteleri olarak ikiye ayırırım. yaz: sakin bir suda yelkenlimle açılmak, arkadaşlarımla yemek yapmak bolca bira tüketmek. Geyiğin dibine vurmak. kış: yukarıdakilerin aynısını göl kenarındaki ahşap evimde bu kez şöminenin karşısında yapmak sıcak şarap tüketmek. Belki ek olarak king oynamak. evet gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 cumartesi sabah tatıl yapmak ısterım baska bısey deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 arkadaşlarla half-life1, cs1.5 gibi ilkel oyunları yad ederek lan party yapasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yav said: 2 pazardır trekking'e gidiyorum 13-17km civarı yürüyorum. Çok iyi geliyor valla. Çok fena yorulsam bile hem o sırada hem de sonraki bir kaç gün çok iyi hissediyorum kendimi. Cumartesileri de sinema/konser/tiyatro, güzel yemek, güzel içecek, sevgili veya yakın arkadaş falan... Tamam işte. bu iyi gibi ya... trekking e hiç fırsat bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Fantastik olarakmı? loopa sarıp: yat kalk ye sıç -> yat kalk ye sıç -> yat kalk........... (her hafta sonu mutlaka birinde bir aksaklık çıkıyor ahahshahs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit said: hayal dünyamızın sınırlarını zorlayacaksak eğer sevişmek isterdim. abi bu ne lan ahaha, sahane olmus. KERMIT SEVISELIMMI??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 evde otururum, disarinin ne kadar soguk oldugunu kelimelerle anlatamiyorum cunku. rakam ve sembollerle veriim ama, -10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar