Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu ne yapmak istersiniz?

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

sevdiğim bi arkadaşımı alıp arabayla yeni bi atmosferi keşfetmek isterim. böyle dar ve yeşillikleri bol yollardan geçip, küçük bi sahil kasabası veya yazlık fakat tam sezonu olmadığı için 3-5 yerlisine hizmet veren bi tatil yerinde gün batımında 2 tek atıp, akşam da dönmek.
Sosyal ağlarda paylaş

2 pazardır trekking'e gidiyorum 13-17km civarı yürüyorum. Çok iyi geliyor valla. Çok fena yorulsam bile hem o sırada hem de sonraki bir kaç gün çok iyi hissediyorum kendimi.

Cumartesileri de sinema/konser/tiyatro, güzel yemek, güzel içecek, sevgili veya yakın arkadaş falan... Tamam işte.
Sosyal ağlarda paylaş

şaka bi yana
eğer bahçeli müsatik bi evim olsaydı
bahçeye bakan balkonda oturup çay kahve falan böyle kitap okuyup müzik dinleyerek geçirmek isterdim
kafa dinlemek
kedimi kucağıma alıp stres atmak saatlerce sevmek falan.
yada kız çocuğum varsa onu alıp gezdirmek
hmm
arabam varsa arabamı çekip evin önüne bi güzel yıkamak falan
güzel şeyler bunlar lan.
Sosyal ağlarda paylaş

yaz ve kış aktiviteleri olarak ikiye ayırırım.

yaz: sakin bir suda yelkenlimle açılmak, arkadaşlarımla yemek yapmak bolca bira tüketmek. Geyiğin dibine vurmak.

kış: yukarıdakilerin aynısını göl kenarındaki ahşap evimde bu kez şöminenin karşısında yapmak sıcak şarap tüketmek. Belki ek olarak king oynamak.

evet gayim
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

2 pazardır trekking'e gidiyorum 13-17km civarı yürüyorum. Çok iyi geliyor valla. Çok fena yorulsam bile hem o sırada hem de sonraki bir kaç gün çok iyi hissediyorum kendimi.

Cumartesileri de sinema/konser/tiyatro, güzel yemek, güzel içecek, sevgili veya yakın arkadaş falan... Tamam işte.

bu iyi gibi ya... trekking e hiç fırsat bulamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...