Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.deep-purple.com/component/option,com_eventlist/Itemid,64/ biletixte henüz yok bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 maçka küçükçiftlik de olmasın yahu tamam ulaşım kolay ama lunapark arkadaş hep güzel gruplar burada çıkıyor betonarme ve dönme dolap kombinasyonu nüansı ile izliyoruz,bütün atmosfer b.k oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 oha çok iyi. geçen geldiklerinde gitmiştim mükemmeldi! yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 koskoca deep purple lunaparkta çalıyor, ben organizatör olsam getirmeye utanırım ne yüzsüzler şlksdflş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 biletler cikti satisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 fiyat listesi Deluxe Lounge - Deluxe Lounge 315.00 TL Sahne Önü - Sahne Önü 145.00 TL Normal - Normal 87.50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 e 87 iyiymiş 2 sene önce geldiğinde daha pahalıydı sanıyorum. bi de sonradan fiyatları arttırmışlardı konser yaklaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 of abi lunapark ama valla bayıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şimdi 98tl olmuş. Deep purple'ın konserlerinde hep böyle oluyor herhalde. Geçen geldiklerinde gitmiştim ben, mükemmeldi, gerçi Kuruçeşme'de idi.Gitsem mi acaba bu sefer de diye düşünüyorum. Gitmeyen varsa kesin gitsin bence, harbi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Deluxe Lounge - Deluxe Lounge 330.00 TL Sahne Önü - Sahne Önü 160.00 TL Normal - Normal 98.00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben bileti 2 ay öncesinden 72 tlye aldım. ama o tarihlerde ist dışında olacağım. hesaplayamadım. şimdi 50 tlye satıyorum :D elimde patladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kimse yazmamış çok güzel konserdi, bayağı şikayetçi olan adam vardı lakin bence durumları göz önüne alındığında gayet başarılı bir performans gösterdiler. evet asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya işte konser başlayana kadar baya bekledik ama başladıktan sonra performansları çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar