dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 engadget'a haber olmuş o_O! yapmazlarsa ayıp olur olm.. (gaz verir) rezil olur ban cümle aleme. http://www.engadget.com/2011/02/09/etox-plans-all-electric-zafer-sportscar-could-sell-for-around/ araç güzel duruyor. berbat bi siteleri var. http://www.etox.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 boyle $eyleri gormek guzel. hakkaten subvanse edilsin ya $u cali$malar. bu saatten sonra devlet araba yapacaksa da elektrikli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Zamanında her tarafı bi başka markanın bi modelinden çakma diye pislemiştik ama, engadget'ta görünce ben de gururlandım sdf Her sektörde şöyle az biraz ilerlesek şu psikolojiyi de atlatırız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 zamaninda megane II uzerine yapilan bi arabaydi, 3-4 sene olmus olmali. haberlerde , siparislerde vesaire ilgiyi tutturamayinca vazgectiler. simdi ayni isimle cikmak ne kadar stratejik bi karar tartisilir. hatta feedlerde buldum simdi, 2007q3 civari cikan haber, http://www.autoblog.com/2007/09/08/turkey-makes-sports-cars-say-hello-to-the-etox-zafer-i/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Selam, TR pazarında üretilemez diye birşey yok. Tesla'ya rakip bile üretilebilir. Soru şu; ne kadar uygun maliyetle üretebiliriz ve kaç adet satabiliriz? Sonuçta piller dışardan gelecek. Büyük ihtimal Sanyo falan yapar. TR pazarında üretilen elektrik motorlarının durumu ortada, onu da dünyanın önce gelen firmalarından birinden almak en mantıklısı. Şase ülkemizde yapılabilir. Aerodinamik hesaplamalar için ölçekli modeller ve 1:1 model yurtdışında bir tünelde test edilebilir. Geriye kalan noktaların ise zaten ülkemizde yan sanayisi mevcut. Sadece araca uygun ölçülendirilip üretilmesi kalıyor. Neticede o söylediği rakamlara *** satar. Üretsin senede 1 milyon araç, o zaman belki. Ama gidip de Atatürk Oto Sanayi üretimi bir araca fiber giydirip çıkartırsa o ayrı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Devlet de yardım ederse çok harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Eryaman göksupark lan arkadaki mekan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şundan korkmuyor değilim said: Ama gidip de Atatürk Oto Sanayi üretimi bir araca fiber giydirip çıkartırsa o ayrı :) dizaynı -teknolojik kısımların tasarımı dahil- yapıp üretimi başka yerde yapabilseler bile güzel olur. tr bu gibi aletlerin üretimi trenini feci kaçırdı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 10. Yil Marsi'ndan sonra Mehter Marsi hic olmamis. Bir de Siyah haricindeki modeller bir garip gorunuyor. Ozellikle beyaz olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bir de devlet arac ve yakit konusunda her daim gecirdigi %60-80'lik vergiyi adam gibi bir seviyeye cekse pazar inanilmaz canlanir sanki. O zaman daha rahat girisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 okada da ayrodinamik gelmedi bana bu araş. şekilden ibaret sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Selam, Sanırım insanlar elektrikli otomobili, lisedeki pil ile motor çalıştırma deneyleriyle karıştırıyor. Enerjinin uzun süre stoklanması, bataryaların tekrar kullanım ömürleri, motor verimleri gibi terimler toleranslar dâhilinde yutuluyor gibi duruyor. Daha önce de belirttiğim hususlardan dolayı bu yapılan "şeye" ben inanmıyorum. Klasik "Türk sivriliği"; ilk önce kol saati falan yapsak?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 paramecium cok guzel demissin de yine de bunlari da biz uretmeyecegiz, nasil bi onceki haberini verdigim etox megane 1.5dizel di ise, bu da yine ayni platform da bas gosteren renault fluence electric olucak. maalesef karoser disinda fazla bi farkliligi yok. hani o muhendislik , uretim ve marka anlasmalari kismini coktan fransizlar dusunmus bile. bizimkilerin yaptigi spor araba gorunumlu fluence yapmak. nasilsa onlarda burada uretiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bir de spor araba takıntısı nedir abi? Küçük aile arabası yap madem, Türk milletine uygun olsun. 20K doları kim niye etoxa versin ki yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 20k dolar baya ucuz bi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 20k arabanin vergisiz baz fiyatiysa baska da, su haliyle arac fluence dan ucuz. 30k bile makul sayilabilir hatta fluence fiyatlariyla karsilastirildiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Selam, Geçen gün merak edip bindim o dötü kalkık araca. Benim Scenic'den daha takoz geldi. Ama el sürmezsen, daha karizmatik duruyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dun i$ icin 25 liraya 1.5 dizel logan mpv aldim sifir. en takoz. ama mukemmel i$ goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 30k nasıl makul yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 dacia diyorum 25 lira diyorum.. mmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Çok popülist takılıyorlar. Bence tek amaç Ertex Oto döşeme şirketinin reklamını yapmak. Daha önce üretiyoruz ürettik falan filan ayakları çekiyorlardı, rüzgarı geçip hiçbir şey ortaya çıkaramayınca şimdi kimse bize motor satmadı demeye başladılar. Motor satmalarına ne gerek var zaten seri üretim yapmıyorsun ki git aksaraydan al bitane Megane II motoru tak arabana olsun bitsin. Şimdi de elektrik motoru, batarya falan üretmeye çalışıyorlarmış. Yok ya? Sen kimsin demezler mi adama? Bütün dünya doğru düzgün stabil bir batarya üretememişken ve elektrikli otomobiller için en büyük dezavantaj bataryadaki stabilite ve ağırlık problemi vb iken, 2 kuruşluk Ertex'e mi kaldı bunun ar-ge'sini yapmak? Kusura bakmazsanız biraz sert girdim ama bana çok popülist geliyor. Biraz bu işlerin içinde olduğumdan olabilir, yaptıkları şey PR. Başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 KHaRoN said: zamaninda megane II uzerine yapilan bi arabaydi, 3-4 sene olmus olmali... tam bunu dicektim. montaj kalitesi rezil görünüyoddu gövde panellerinin fotolarına bile bakınca. ya siyahta öyle değilmiş gibi görünüyo ya da adam ettiler biraz. :) ama kesinlikle tasarım departmanına ihtiyaçları var. bodos bi mühendis tasarlamış arabayı bariz. ya da maliyetli olacağı için anca bu kadarına izin vermişler, gövdenin gerisi aracı kaplasın demişler sdffddfg. böyle çalışmalar olmalı ama. teslaya rakip olma konusu da... zor be :) bu haliyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 site inanılmazmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahaha 10. yil marsi.... bayiliyorum su yerli ureticilere. elin oglunun 10 yillar once yaptigini uretmeye baslayinca milli duygularin kabarmasi filan. cok guzel kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar