Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Selamlar Aramaya inandım ama bulamadım açıkçası işime yarar bilgi. Efendim konumuz şu 1.600TL lik kredi kartı borcum oluştu, 3 yıldır kullanıyorum ailenin durumu aniden kötüleşmesi nedeniyle borçları ödeyemez hale geldim. Şimdi ben bu kredi kartından kurtulmak istiyorum bu işin kolay kısmı tabi. Fakat borcu ödemem de gerekiyor haliyle, bu yüzden taksitlendirme ya da başka bir kolay yolu var mı bunu merak ediyorum. Örneğin bankama desem ki, kredi kartını iptal edin ama borcumu taksitlendirin ben size aylık 300-400 veriyim kapansın bu mesele. Bankam Finansbank bu arada. Eğer taksit imkanı yoksa, kredi mi çekmeliyim yoksa elime para geçtikçe kredi kartına mı yatırmalıyım. Kredi sorusu şunun için, haliyle çekeceğim krediyi adamlar faiziyle alacaklar. Kredi kartı borcunun kendi faizi mi yüksektir yoksa kredinin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 1600 tl kredi kartın borcun varsa mınumum odemesi 300 tl cıvarı gelir, her ay 300 tl yatırabıleceksen kredi cekme. zaten minumumu yatırdıgında cok faiz yemezsin. ama mınumumu dahıl yatıramayacaksan o zaman kredi cekmelisin, bu sefer dosya masrafı fılan 1600 ytl sana sanırım 1800 1900 a gelir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 300 - 400 arası minimum yatırırım her türlü. Kredi den daha ucuza gelir o zaman değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kredi kartının faizi yüksektir ama sen 1600 tl 2000 tl lik kredi almak sitediğinde dosya masrafı vs diye 200-250 tl çakacaklarından aslında aynı kapıya geliyor bir tablo çıkar.. ileriki dönemlerde gelecek olan taksitleri yaz her ay ne akdar yatıracaüğını yaz ödeme sonrasında yürütülecek faizi hesapla her ay için bir de öyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bazı bankalar var, sana kredi verri gibi yapıyor. Finansbanktan kart borcun var, misal gidiyosun iş bankasına. Diyosun böyle böyle, benim borcum var finansbanka. Siz onu ödeyin, üstüne faiz koyun biraz, ben size borçlanayım, taksit taksit ödeyeyim. Hatta son dönemde çıktı bu, afişleri var bankaların. Bi araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yada şöyle yap ufak bir farkla git tanıdık beyaz eşyacvıya o 1600 tl lik mal satmış gibi taksitli satış yapsın sana karşıığında 1600 tl nakit versin tabii 1600 tl karılığında 1700 tl lik mal almış gibi yaparsıznı fit olursunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 borç taksitlendirme var evet. bi arkadaşımın işbankasına uzun zamandır borcu vardı sonra taksitlendirdiler borcunu falan öyle yavaş yavaş ödedi. bankayla git konuş olmadı başka bankalar da borcunu ödeyip seni kendi tarafına geçiriyor ama avantajlı mı değil mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ayda 400 odeyebiliyosan 400-400 ode iste. Faiziyle birlikte 5. ayda biter borcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Okuyamadım ne yazmışlar da, kart sahibi bankaya gidip bu borcu taksitlendirmek istiyorum diyor. Bazı bankalar minimum ödemeyi yapmanı istedikten sonra maksimum 18 ay olmak üzere taksitlendiriyor borcunu. Bazısı istemiyor sadece taksitlendirdiğin gün ilk taksidi ödemeni istiyorlar. misal 1800 borcun var 18 aya böldün 100+ var ise faizi yok ise direk 100ü ödemeni istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 git adamlarla konuş. kredi kartı şakaya ve ihmale gelmez duyuyoruz etraftan. benim de kredi kartım var. soyadı değişikliği ile değişecekti ama kredi kartı gelmiş beni bulamamış ve iptal etmişler. ben de kızdım kökten iptal edeceğim ama temmuza kadar taksitlendirdiğim bir ödemem var. paranın hepsini peşin yatırsam da uğraşmasam olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Hangi banka? Bazı bankaların internet şubesinde kredi kartı detaylarından gelecek taksitlere bakarken o taksitleri ödemeye imkan veriyordu. Garanti ya da Akbank muhtemelen, hangisi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben de bi şey sorucam. kredi kartı çıkarttırdıktan sonra minimum kullanma süresi diye bi şey var mı? mesela bi şey almak için çıkardım, taksidim bitince kapattım. olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 1.600 lira borcun var ve ilk ödeme gününde 320 tl ödeyebilecek durumdaysan hiçbiryere danışmana gerek yok.yavas yavas hesabı sıfırlarsın. Şimdi tr de kk hesap borcunun %20 si asgari tutar olarak ödenmekte.bu tutarı ödediğinde kartının belirlediği alışveriş faizi eklenir sadece gelecek ay.o da %1.50-2.00 civarıdır. 320 ödedin diyelim.kaldı borcun 1280 tl. Gelecek ay hesap kesiminde faiz ile birlikte 1305 tl olur. Bunun asgari ücretini ödemen lazım o ay.o da 261 tl olur. Kalan borcun 1045. Bir sonraki ay faizle beraber 1066 olur.o ayın asgarisi 213 tl. Kalır 853.öbür ay faizle ödemen gereken 870.asgarisi 175 tl. Devamı; 695-709-142 567-578-115 463-472-95 95 tl asgari ödedikten sonra borcun 377 tl kalıyor.200-200 kapatırsın. Kısaca 6 ay hiç harcama yapmaz ve hep asgarisini ödersen borcun kapanmakla birlikte, ödemen gereken taksitlerde giderek düşecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abv topic eskiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seraphiel said: ben de bi şey sorucam. kredi kartı çıkarttırdıktan sonra minimum kullanma süresi diye bi şey var mı? mesela bi şey almak için çıkardım, taksidim bitince kapattım. olabilir mi? olur neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 seraphiel said: ben de bi şey sorucam. kredi kartı çıkarttırdıktan sonra minimum kullanma süresi diye bi şey var mı? mesela bi şey almak için çıkardım, taksidim bitince kapattım. olabilir mi? taksit bitmeden de iptal edebilirsin. ekstre gelmeye devam eder. gider ödersin ekstreni ama kartın iptal olmuştur bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar