zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geçenlerde bass gitar öğrenmekle ilgili bir topic açmıştım saolun sizde yol göstermiştiniz ben bi arkadaşımdan aldığım klasik gitarla hocam sayesinde temeli aldım. bayada zevkli geldi. sıra bass gitar almaya geldi. 300 dolara kadar lmitim var. siz ne önerirsiniz ve nerelerden bulabilirim?[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben satiim sana.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Cort'un Active'lerini deniyebilirsin. 4 telli.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ben satiim sana. Oha niye? Çalmayacan mı artık ? =([signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya yenisi geliyo yakında. bi tane de burdan alıcam. üç tane fazla olucak.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Oha. Respect.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: horacegoesskiing, 12 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ben satiim sana. nası bişey? marka model varsa resmi?[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ya iyice bişi işte. fotoorafını veremicem şu an.. 200 dolara veririm sana.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Vaktiyle horas'ın gitarları hakkında yine horastan aldığım bilgi çerçevesinde diyebilirim ki iyi gitarlar ehe. Yamahaydı sanırsam...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok... review koyuyorum buraya http://www.harmony-central.com/Bass/Data4/Essex/SJB62-Jazz-Bass-01.html yannış url koymuşum. özür. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 Ağustos 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 de anlamadım hangisi bunlardan resimde bulamadım sadece verilen notlar var?[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bide millet birinci eline 150 dolar vermiş neden 200 dolar :D?[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius U2 was a spyplane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Başlangıçta verilecek en iyi kararın orta karar bi 2. el gitar olacağından yanayım ben ilk gitarımı çaldırmıştım unutamıyorum hamer vardı gerçi sora yamaha trb4 aldım çok memnunum bence 0 alacaksan cort lar yazıldığı gibi okununca komik bi isme sahip olsada öyle okunmadığı için güzel bi gitar başlangıç için kaliteli bassları var onları tavsiye ederim bi de istanbulda taksimin sonunda tünelin yanında aşağı inen sadece enstruman satanların bulunduğu bi sokak var oraya bi sor soruştur ya da bahariyede onur pasajında ya 3 ya 4 katta köşede bi dükkan var oraya da bi bak derim pazarlık avantajın olur[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Horace şu bas gitar değil mi senin ki ? hatta : :horace: şu avatara bakarak resimdekinin sen olduğunu düşünüyom ama ehe :)İlgili Link ve Diğer Resimler[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bence kaçırma o gitarı. bence de ikinci al, ziyanı yok. hem ilerde gitarı rezil etmezsen aldığın fiyata bile satabilirsin. hatta duruma göre daha pahalı. ;)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben satıım sana 100 dolar sadece..gitar gayette temiz Skylark marka yeni başlıyorsan işini görür[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 banada anfi bulsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 stüdyonun birinde (isim vermiyorum) 300 dolara, cort action 24 perdeli bi bas vardı. Para ekleyip almayı düşündüm ama t2 serisi ile devam ediyorum daha 5. ayım fln. Ayrıca amp. olarak oscar schmidt kullanıyorum (ucuz, yüksek watt, düşük kalite) 160 dolara almıştım (25w) tavsiye ederim, bir yamuğu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sordum soruşturdum Cort lara kafam yattı adam 300 $ dedi fakat mavi kırmızı siyah var hepside tek renk düm düz değişk renkte olanlarını nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 action bass lar tek renk.bu arada 300 doalr falan verme ona standart fiyatı 285 doalrda bizim bi arkadaş burs da bi dükkana 230 dolara getirtti sıfırını .eğer daha janjanlı birşey istiyorsan curbow yada gb serisi var ancak onların fiyatı daha fazla.gb34 modelinin list price ı 289 doalr tr de de hemen hemen aynı fiyata bulursun sanırım.cort un en güzel yanı da fiyat farkının pek olmaması ülkeler arasında.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 http://www.cort.com/basses/gb_series/index.html bu da linki.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar