Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

naapıyorum lan ben

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

muhteşem okulumun bilgisayar sınıfndayım.. böyle 13:30 olsun da mesai başlasın ders seçimi yapayım diye bekliyorum..

okul otomasyona geçtiğinden beridir benim her ders dönem bir sounum çıktı.. al mesela şimd, de zamanım az çarşampa sabahı uçuyorum bugün yarın ders kaydını yaptım yaptım yapamadım bu dönem de derslere girsem bile kayıt tamamlanmadığından kalmış sayılacağım ondan sonra hoop doktora yeterlilik sınavı bir sene kaysın.. zaten 6 ay ötelendi otomasyon sistemi yüzünden.. bir de hocaya çıktısını alıp imzalatmamız gerekiyormuş.. belki iki gün adam okula gelmeyecek? hoş çok dert değil hanü bugün hallolsa işim telefon ederim adama evine gider imzalatırım yarın okula geri getiririm.. ama neden bu kadar uğraştırıyorsun beni maramra.. yordun beni..

sabah 09:30 dan beri okuldayım lan.. harcımı yatırdım dekontu teslim ettim yetmez mi ibneler.. eskiden ders seçme mi varmış zaten alt tarafı 3 dersim var abv..

zaten haftada bir gün ders var diye tam zamanlı bir yerlere giremiyorum sanki boşuna zaman kaybediyorum buada.. askerwe gidip gelmiştim lan allahsız tospağalar

yarına kadar halloldu halloldu yoksa bırakıyorum amk uğraşamayacağım artık
Sosyal ağlarda paylaş

yok öğrenci işlerinin yapabileceği bir eşy yok.. hani en fazla sosyal bilimlerdeki adam bana bir telefon numarası verdi "burayı ara derdini anlat" dedi

orayı aradım kadınla konuştum "dedi evet öyle bir sorun varmış fakat biz buradaki sistemden göremiyoruz" dedi kullanıcı adımı aldı 10 dakia sorna tekrar denememi istedi.. işte bi 5 dakika sorna telefon ettiler sorunun olduğu sayfanın ss ini yollamamı istedi mail adresini verdi, gönderdim bakalım bekliyorum..

şimdi yemekteler bi 15 20 dakiak sorna dönerler diye düşünüyorum herhalde ya sistem açılır ya da telefone derler.. olmadı zaten ben tekrar gidip bi telefon edeceğim.. de sıkıldım lan.. hayır ders kayıt tarihi de tam benim gittiğim tarihe denk geliyor bu iki günde hallettim hallettimhalledemedim zaten ders kaydını tamamlayamadığımdan bu dönemkli derslerden de kalmış sayılacağım

şu anda ayarlanmış bileti mileti alınmış vizesi çıkmış yurt dışı tatiline gitme daha öncelikli
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 'adamların yapabiliceği bişi yok' diye bir şey yok. Ben zamanında bu sistemlerin tam yetkisi olan hatundan, sistemler falan kapalıyken(millet harcını yatırmış dersleri seçmiş seçme falan bitmiş durumdaydı yani) açtırıp sistemi tekrardan ders kaydı yaptırdım. Yapılabiliyor yani sadece tanıdığının olması lazım ki ben tanımıyordum kadını gittim dil döktüm böyle böyle bi durumum vardı dedim. Bir de yalan da olsa o zaman durumum yoktu anca harcımı yatırabildim falan dedim afasd kadın tamam yeter git yeterki moduna geçtiğinde dersleri falan seçtim oh mis diye ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

doktora yapmanın amacı ne? akademik mi düşünüyosun kariyeri? düşünmüyosan boşa eziyet çekiyosun bence. iş hayatı için master yeterde de fazla bence. master da zaten mühendissen işe yarıyor yüksek miyendiz oluyosun maaşın artıyor. onun dışında sonuca bakacak olursak pek de bi getirisi olmuyor gibi...
salla gitsin doktorayı sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

@kozalak; yani hayalim oydu da anasını satayım hiç bir yerde de kadro açılmıyor.. akademik kariyerden de soğudum

valla biraz zor oluyo o işler ya. giriyosun okula yüksek yaparken asistan ol sonra kadro bekle ki gelsin kadro gelecek de asistan olacan da sonra da doktora yap vs vs bıkıyo insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...