throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 caps yok mu caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ne garipsicen abi, ona küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seviyosan git konus davidle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kozalak said: benim de ilk defa başıma böyle bişe geldi geçen gün. yeni yeni muhabbet ettiğim bi kız arkadaşın biseks olduğunu öğrendim. daha doğrusu o söyledi. son ilişkisi bi kızlaymış vs vs. insan duyunca garipsiyo tabi. aynen seagle'ın dedii gibi. ne garipsiyosun, takılın işte hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bi anlık bi garipseme oldu zaten. herkesin kendi tercihi. beraber takılma kısmına bakıcaz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Seele said: Tarih bundan yaklasik bir ay öncesi. Arkadaslarla toplanmisiz. Yaklasik 10 kisi benim evde iciyoruz topumuz sapiz. yada ben öyle oldugu düsünüyordum. En son gelecek misafirim yaninda bir arkadasini getirip getiremeyecegini sordu. Bende tabiki al gel dedim. Biraz bu eleman hakkinda bilgi vereyim. David 25 yasinda vücudu oldukca sportif Bi Sexuel bir arkadasimiz. Hayat Mottosu " Yemek ayirt etmedigim gibi sevisirkende cinsiyet ayirt etmem" (aynen böyle söyledi birebir aktardim). Saat üce gelmis bir kac kisi gitmis biz ise alkolün dibine vurmaktayiz. Hepimizin kafalari iyi. David yaninda getirdigi adamin aslinda erkek arkadasini oldugunu anliyorum (releyşınşip olayi). Erkek arkadas demek cok zor her daim eli ayagi oynayan bu insan evladi icine kadin kacmis bir erkek. Alkolünde etkisiyle bu elemanlar benim oturma odamda benim koltugumda sevismeye basladilar. sonrasını okumadım. n'aptınız abi siz? abi naptınız siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Somon said: gecko said: bazı kadınlar barneyi oynayan elemanı nasıl çekici buluyorsa david de aynı hesap kadınları anlayamazsınız ancak idare edebilirsiniz david de bunu yapıyo liseli karıbayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 davidin capsi olmaz ayip olur adama. kizlardan ikisi türk bunuda belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu hikaye böyle değil bence siz 10 erkek aslında sap değildiniz davidde gelince kadro tamamlandı. herkes odalara çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi soruna cevap veremeyeceğim de, bir kere leş olarak sınıflandırılabilecek "metalci"lere odamı verme hatasında bulundum. Emin ol biseksüeller yanında sevişse daha iyi. "Akmar'ın eski zamanları yeaaaa" gibi cümleler kuruyorlardı. Öyle düşün. Çok yazık. Hatta bütün gün odamı occupy ettiklerinde dayanamayıp ne yapayım diye buraya topic açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kizlarin bi erkekten hoslanmasini mi cozemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 keşke bisex kızarkadaşım olsa, ona doğum günlerinde 14 şubatlarda böyle pastadan dansöz çıkarsam sonra hep birlikte eğlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hmmm fena fikir değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Flassh said: keşke bisex kızarkadaşım olsa, ona doğum günlerinde 14 şubatlarda böyle pastadan dansöz çıkarsam sonra hep birlikte eğlensek ağzından bal damlıyor bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 p.tesi uyguluyorum ben hemen sdfgsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Legen..wait for it..david olmus bu.. ayrica kiz arkadasimin bisex olmasinin hic bir sakincasi yok..hatta sosis partisine katilcagina cok daha ii olmasi bisex.. ayrica i approve this thread.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 şu bayan bisex tam bir fantezi kaynağı,ama olsa elimde hiç fena olmaz hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 troll serbest bi soru sorayım. benim bahsetttiğim bisex olduğunu düşündüğüm arkadaş geçen gün bana "ya iyi ki varsın beni çok iyi anlıyosun vsvs" bişeler sarfetti. burdan ne anlarsınız? "ben seni arkadaş olarak görüyorum berkecan" gibi bişe anladım ben bu laftan. kıza bişe demedim gerçi de. demiş olsam böyle bi cevap alırmışım gibi geldi. let the troll begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 tesekkür etmis iste destek oldugun, yaninda oldugun icin. bisi anlamaya gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 geleceğe yatırım yapmış kız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 kızlar sub textsiz konuşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 SeaGle said: öeğ çirkinlik abidesi http://cdn.sheknows.com/articles/Twilight-Edward.jpg kızlar bu salağı nasıl çekici buluyorsa onu da öyle çekici buluyor. rahatsızlık yaratmaması için spoiler a aldım o derece. hatta şöyle bişeyler koyayım dengelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 barbu said: geleceğe yatırım yapmış kız bence. hangi gelecek? vaniLLe said: tesekkür etmis iste destek oldugun, yaninda oldugun icin. bisi anlamaya gerenk yok. senin gibi almancı olsaydı dediğin doğru olabilirdi. gerçi bu kız da her yaz yurt dışında da. yine de türkiye sınırlarındaki bir türk kızı olduğundan mütevellit zibilyon anlam vardır diyorum bu cümlelerin altında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 ya senin benim bilmediğim, anlamadığımız gelecekler bulabiliyor kızlar. kesin başka bişi ima etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 said: vaniLLe said: tesekkür etmis iste destek oldugun, yaninda oldugun icin. bisi anlamaya gerenk yok. senin gibi almancı olsaydı dediğin doğru olabilirdi. gerçi bu kız da her yaz yurt dışında da. yine de türkiye sınırlarındaki bir türk kızı olduğundan mütevellit zibilyon anlam vardır diyorum bu cümlelerin altında sdf almancilikla nalaka ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar