Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben cözemedim

Seele

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

benim de ilk defa başıma böyle bişe geldi geçen gün.
yeni yeni muhabbet ettiğim bi kız arkadaşın biseks olduğunu öğrendim. daha doğrusu o söyledi. son ilişkisi bi kızlaymış vs vs. insan duyunca garipsiyo tabi.

aynen seagle'ın dedii gibi. ne garipsiyosun, takılın işte hep beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Tarih bundan yaklasik bir ay öncesi. Arkadaslarla toplanmisiz. Yaklasik 10 kisi benim evde iciyoruz topumuz sapiz. yada ben öyle oldugu düsünüyordum. En son gelecek misafirim yaninda bir arkadasini getirip getiremeyecegini sordu. Bende tabiki al gel dedim.

Biraz bu eleman hakkinda bilgi vereyim. David 25 yasinda vücudu oldukca sportif Bi Sexuel bir arkadasimiz. Hayat Mottosu " Yemek ayirt etmedigim gibi sevisirkende cinsiyet ayirt etmem" (aynen böyle söyledi birebir aktardim). Saat üce gelmis bir kac kisi gitmis biz ise alkolün dibine vurmaktayiz. Hepimizin kafalari iyi. David yaninda getirdigi adamin aslinda erkek arkadasini oldugunu anliyorum (releyşınşip olayi). Erkek arkadas demek cok zor her daim eli ayagi oynayan bu insan evladi icine kadin kacmis bir erkek. Alkolünde etkisiyle bu elemanlar benim oturma odamda benim koltugumda sevismeye basladilar.

sonrasını okumadım.
n'aptınız abi siz?
abi naptınız siz..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi soruna cevap veremeyeceğim de, bir kere leş olarak sınıflandırılabilecek "metalci"lere odamı verme hatasında bulundum. Emin ol biseksüeller yanında sevişse daha iyi.

"Akmar'ın eski zamanları yeaaaa" gibi cümleler kuruyorlardı. Öyle düşün. Çok yazık. Hatta bütün gün odamı occupy ettiklerinde dayanamayıp ne yapayım diye buraya topic açmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

troll serbest bi soru sorayım.
benim bahsetttiğim bisex olduğunu düşündüğüm arkadaş geçen gün bana "ya iyi ki varsın beni çok iyi anlıyosun vsvs" bişeler sarfetti.

burdan ne anlarsınız? "ben seni arkadaş olarak görüyorum berkecan" gibi bişe anladım ben bu laftan. kıza bişe demedim gerçi de. demiş olsam böyle bi cevap alırmışım gibi geldi.

let the troll begin
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

geleceğe yatırım yapmış kız bence.

hangi gelecek?

vaniLLe said:

tesekkür etmis iste destek oldugun, yaninda oldugun icin.
bisi anlamaya gerenk yok.

senin gibi almancı olsaydı dediğin doğru olabilirdi. gerçi bu kız da her yaz yurt dışında da. yine de türkiye sınırlarındaki bir türk kızı olduğundan mütevellit zibilyon anlam vardır diyorum bu cümlelerin altında sdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe said:

tesekkür etmis iste destek oldugun, yaninda oldugun icin.
bisi anlamaya gerenk yok.

senin gibi almancı olsaydı dediğin doğru olabilirdi. gerçi bu kız da her yaz yurt dışında da. yine de türkiye sınırlarındaki bir türk kızı olduğundan mütevellit zibilyon anlam vardır diyorum bu cümlelerin altında sdf

almancilikla nalaka ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...