Cystein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bizim guild var nebulada aaaaaaaaakikikiki
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 başka topiklere de post atın ya, çok fransızım bu topiğe ve tek canlı topik bu :(
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kaydoldum şimdi nebulaya da tc kimlik no istemek nedir abi sanane ya
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Xenocide said: Revangelis said: napıyoruz abi başlıyomuyuz tekrar sdf nebula'da kastım ben yine yakın zamanda da giriyorum, evi yenileyip çıkıyorum böyle haftada bir artık sdf boya üreteyim pembeye boyayalım
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Somon said: OF SİZ VE ULTİMA ONLİNE OYUNUNUZ KNİGHT ONLİNE GİBİSİ VAR MI BE ?
cemss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Revangelis said: kaydoldum şimdi nebulaya da tc kimlik no istemek nedir abi sanane ya hesap işlemlerini yapıyorsun tc kimlik ilen.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 stons ya hayatımın yarısı o müzüü dinlemekle geçti
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geleneksel 3 ayda 1 ultima online müziği ile ilgili topic açıp "bende uo oynuyordum, bende eski uo tayfasındanım, çok duygulandım" temalı konumuza hoşgeldiniz. 3 ay sonra tekrar görüşmek üzere. esen kalın.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: geleneksel 3 ayda 1 ultima online müziği ile ilgili topic açıp "bende uo oynuyordum, bende eski uo tayfasındanım, çok duygulandım" temalı konumuza hoşgeldiniz. 3 ay sonra tekrar görüşmek üzere. esen kalın. aynen öyle canım hadi öpüldün
Öne çıkan mesajlar