Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizce unite isimleri ve okunuslari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sesu said:

Türkçeleştirme projende walla yı v ile yazmayı da desteklersen dünya daha bir güzelleşir.

yazarken tahmin etmiştim bunu konuşan biri olur diye ama walla yazarken iki vv olarak okunabilir yani çok içten bir yemin niteliğindedir :)
Mesaj tarihi:
bu başlık çöpün kapısından dönmüş.

fazla türkçeleştirme işine girmenin bir anlamı yok bu arada. sonuçta bu camiada türk oyuncular fazlasıyla kıyıda köşede kalmış durumda. hemen herkes yurtdışını takip ettiği için birimlerin türkçe adları yerine gavurcasını kullanmakta fayda var. latince gibi düşünün, evrensel dil.

okunuşları da çok önemli değil ayrıca. sonuçta bizim dilimize ait kelimeler değil. en biliyorum diyen adamın bile ağzında bir garip duruyorlar kendimizi kandırmayalım; ama bu işe gönül verenleriniz varsa önce bir konuyu açıklığa kavuştursun. amerikan ingilizcesiyle mi yoksa ingiliz ingilizcesiyle mi okuyacağız? ingiliz ingilizcesi ise yorkshire ağzını mı yoksa oxford ağzını mı tercih edeceğiz? ne ayaksınız olm?
Mesaj tarihi:
Memphis said:

pronunciation is important beyler
bizim dikmende x bi cafeye gidip pronunciationınınızı gelistirebilirsiniziziz
ciddi kavgada bile stUn at diyen duydum
neyin peşindesiniz
bunlar çoğu oyuncuya ingilizce bilmediği yaşlarda geçti. 10 yaşında nerden bilicek pronanseyşın falan. hala alışkanlıktan banlamak diye okurum misal bu forumda da bi ton kişi öyle.
  • Yeni Oluştur...