Allure- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 düşerken nasıl kazanıyorsun yahu, short sell vardı da bizim haberimiz mi yoktu? yoksa unrealized gain/loss muhabbeti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 açıktan satış olayı var, varant var, var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 1 ay ya da 20 gün önce türk lirası futureları 2,05 civarındaydı (Haziran ayı için). Şimdi 1.96'ya kadar düşmüş. Haziran ayında 1.96dan düşük olur diye düşünüyorsanız future kontrat satın. 1 kontratın büyüklüğü 200000 dolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ginaly said: açıktan satış olayı var, varant var, var oğlu var. imkb'ye leaps geldiği zaman spekülatif olarak türev araçlarını kullanırım, şu an varant/future falan spekülatif olarak kullanılacak kıvamda değil, kullanan da hedging için yapıyor sadece. deutsche bank'in monopol market maker olduğu bir piyasaya hele hiç girmem. (sözde iş bankası'da varant çıakrtıyor ama kaç tane varant çıkarttıkları ortada) açığa satış varmış ama bireysel yatırımcı borçlanma muhabbetini nasıl hallediyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bi şekilde hallediyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 son dönemdeki düzenlemeleri bilmiyorum ama bundan 7-8 yıl önce, mevcut portföyün 10 katına kadar açıktan işlem yaptıran aracı kurumlar vardı. şu an portföyün %25 fazlasına kadar izin var galiba. ama tam da emin değilim, takip etmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 mevcut portföyün % 35 (sanırım + - oynar ) ıne ızın verılıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kim alıyo la thy hisselerini 4 e kadar yardırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 üff erken çıktım kaattan bugün :( %4 kardan zarar var sdf %7 alcaamıza gene %3 aldık çıktık ya püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 subzero dedigi "onemli olan ne zaman alacagini degil ne zaman satacagini bilmektir" kisimda benimde sikintilarim var. Her sey zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kerevt 2ci tavana koşuyor hımpfs konfurta da dikkat çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kervt den çıkıp konfurta girdim hadi onda da tavan olsun %20 alalım bi günde yürü be imkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 beyler bu ara 4-5k paranız olsa neye yatırırsınız. bankada yatacağına altına mı yatırmalı değer korusun hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 türkiyede borsa kumar ya altın biraz daha garanti, yastık altı gibi bişi sen karar ver işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kervt maliyet 40,60 satış 52.00 konfurt maliyet 10,40 tahmini satış 12,00 ama 16-20 falan göstercekler gibi endeks sapıtmazsa şurda dursun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 borsaya girmem zaten. takip edecek enerjim yok. böle kuzu kuzu yatırmalık bişi lazım:D altın gogo ya yine. üzmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kumarı seviyorum ya heyecanlı oluyor en güzel meslek aslında spek olucaksın, parayla para kazanıcaksın ama biraz kapital istiyor işte namussuz,biraz da tecrübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 spek olmak en olmak kadar kötü birşey yok. Çoğu alkolik. Sigarayı saymıyorum bile. Uyuşturucu kullananların oranıda az değil. Sosyal hayat yok gibi. Stress hat safhada, vucut adrenaline boğuluyor bu nedenle diğer yapılan şeylerden zevk almak zorlaşıyor. Çoğunun durumu kötü. Tek artı yanı iyi para kazanabilmek. Sağlıklı olup harcayamadıktan sonra ne işe yarayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hayatı sınırlarda yaşıyorlar ama iyi ve kötünün en uç kısımlarından bahsediyorum eh herhalde kolay değildir bırak mptela olsunlar vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 varsa spek arayan ben olurum yani direk cv vermiş gibi oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Güzel işte, istek var sende. İmkanın olursa spek ol. Herkesin seveceği bir yaşam tarzı değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 biraz trilyon lira malliyet lazım öle kolay olunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yürü be konfurt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bimas ı kim yardııyor ya ne güzel 49 dan alıp 53 ten satıyoduk 61 e çıkarmışlar daha da inmez o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 konfurtu ii konfurt güzel silkelenmemek lazım ama tam yerinde de çıkmak lazım güzel borsa bu aralar güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar