Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Vay anasini ya,paralari altina baglamayaydim varimi yogumu fb'ye basardim kacirdik gene firsati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Du bakalım hele bi bugünde bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Beklediğim artma olmadı bugün kızlardan birini okutucam diğerini overlokçu yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Kaç para nereye basıyosun absolt bende bascam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yeni başlamak isteyen biri ne yapmalı sizce? oku öğren vs dediğiniz articlelar var mı? hangi aracı kurumla işlem yapıyosunuz? mutlaka bilmen gerekir dediğiniz şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 biohazar abicim ekonomi bilmek gerekli , daha doğrusu ekonominin ve sadece borsada işlem görmek istiyorsan biraz da finans dinamiklerini öğrenmen lazım. bunun içinse en basitinden internette bloglar mevcut onları takip et derim. aynı zamanda da tcmb'nin sitesinde global ve yurtiçi ekonominin durumunun anlatıldığı sunumlar da mevcut bizzat başkan tarafından. piyasaya düşmek için piyasanın nasıl işlediğini bilmek lazım , onun haricinde borsa veya türev enstrümanlarından sadece para kaybedersin. kısacası bunun kitabı makalesi filan yok ne yazık ki. öyle olsaydı üniversitelerde finans veya ekonomi bölümleri olmazdı. (ki bu bölümlerde bu işin sırrı değil sadece paranın dilinin nasıl okunacağı öğretiliyor... anlayana tabi) borsa bilmek diye bir terim ne yazık ki yok. bu borsanın her bir bokunu bilsen bile sonuçta yine insan odaklı bir piyasa. insanların ne yapacağını önceden kestiremediğin için ekonomi ve piyasa bilgisine sahip olup risk katsayını en aza indirmeye çalışıyorsun. falan filan , zor işler. ama tabi yardımcı bir kitap veya makale önerisi olursa herhangi birinin , başımızın üstünde yeri var. not: önce poker öğren derim =) en azından bilinçaltında risk hesaplama yeteneğin ve ne zaman nerede risk alıp nerede vazgeçmen gerektiğin hakkında birikimin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 arkadaşlar ben çeşitli sitelerden borsayı takip etmeye çalışıyorum fakat teknik analizde pek verimli olmuyor. Matriks yükledim 15 günlük deneme sürümünü onun da süresi geçti yeni hesap aldım programı sildim yeniden yükledim yemedi demon bitmiş senin dedi. Matrikse torbalarca para vermeden teknik analizle uğraşacağım yollar paylaşırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bu borsa internetten oluyor mu. getirisi altın a göre fazla mı. düşük ama garantili hisseler var mı? yüzde kaçlarda kazanılabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Açıkcası iyi yakalarsan 1 günde %20de kazanırsın %20de kaybedersin. Türkiyede borsa cidden şans demek eğer profesyonel olarak ilgilenmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hangi aracı kurumu kullanıyorsunuz ve teknik analizi nerde yapıoyorsunuz sayın absolut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 döviz piyasası saat kaçta kapanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 dünya geneline soruyorsan cuma gece 12 türkiye saatiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gün içinde dövizin işlem gördüğü saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 şu aralar altın almak mantıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 mantıklı.. ilk 1800-1820 direnci var. orda tutunamazsa 1785 gündeme gelebilir. orta vadede 2000'i görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ölmesin bu başlık.. Ben yoğunluktan dolayı yazamıyorum fakat en kısa zamanda yorumlarımla karşınızda olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 vob oynayın vob hisse senedi alıp satana kadar imkb 30 endeksini alıp satarsınız daha iyi. hem 1:7 gibi bir kaldıraç oranı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 altın okudu canıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 az canlandırın piyayayı da satış yapalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ben hiç borsa işine girmedim ama sermaye piyasaları diye ders görmüştük babamda bankacıydı ama bana anlatmadı hiç. Şimdi kağıt almak istediğim zaman bi aracı kuruma paramı yatırmam gerek? Yoksa gidip bi brokermı bulmam lazım? Küçük meblaları kabul ederlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kısa vadede ağzıma sıçtın lan altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 altından 15 günde %10 kazanmıştım al-satlarla. şu an %5 gibi bi zarardayım son bir haftadır. ama bekliyorum elbet yükselir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 104 den alıp 107 ye vurunca satıcaktım, vurdu ama aç gözlülük yaptım bekledim 110 u, şimdi 100 ün altına indi resmen. biri heralde iyi bir satış yaptı direnci yapıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 altında, şu anki piyasada, günde %1-2 karlar elde etmek mümkün. sıkı takip edip o karlar görüldüğü anda satmak lazım. ben genel olarak bu prensip üzerinden hareket ediyorum. ama 9 eylülde aldıktan sonra bilgisayar başından kalkmak durumunda kaldım ofiste acilen, sonra da kamikaze başladı zaten hehe. altında zararına satış da yapılmaz. elbet yükselir çünkü. (dolar düşmezse, ki düşeceğini sanmıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu döviz olsun altın olsun, artıp artmayacağını tahmin ve ya piyasanın pratik olarak nasıl işlediğini anlatan güzel bir kitap vs var mı acaba ? yerli yabancı farketmez İşletme mezunuyum güya ama çok uzağım, ilerde finans masterı yaparken sen ne ayaksın demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar