goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eleştirmek zorunda mıyım allah allah, diyip geçiyolar sonra bitane chpli eleştirse dişimi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ardeth said: burda sürekli insanlar akpli olmayanları suçluyor "akp yapınca tü kaka chp yapınca o süper"cisiniz diye ama bence bariz tersi var. akpnin yaptığı bariz kabul edilemez olaylarda en azından hiç sesi çıkmıyor bazı insanların, chp yapınca "oo nasıl koyduk" tarzı konular açılıyor hemen. chpliler kendi partilerini, akplilerin kendi partilerini eleştirdiğinden daha fazla eleştiriyor bence. işte bu abi olayın özü. cidden yani aynı şeyi yaptıkları en az 10 topic listelenir aransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Napolyonn said: aluriel ve golbaren üst üste mesaj attı. kutsal ittifak tamamlandı. tıransmışınkomplit. yine konuyu değil kişileri tartışmaya başlamışlar klasik hareketler bunlar şurada bi tane cehepeli çıkıp batum hakkaten denyoluk etmiş desin azı dişimi sökücem. senin gibileri diğer topiclerde neden göremiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aluriel said: Ardeth said: burda sürekli insanlar akpli olmayanları suçluyor "akp yapınca tü kaka chp yapınca o süper"cisiniz diye ama bence bariz tersi var. akpnin yaptığı bariz kabul edilemez olaylarda en azından hiç sesi çıkmıyor bazı insanların, chp yapınca "oo nasıl koyduk" tarzı konular açılıyor hemen. chpliler kendi partilerini, akplilerin kendi partilerini eleştirdiğinden daha fazla eleştiriyor bence. işte bu abi olayın özü. cidden yani aynı şeyi yaptıkları en az 10 topic listelenir aransakim abi o insanlar isim verin parmakla gösterin , kendi adıma ben akpyede chpyede eşit olarak kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 konudan ayri ama, suheyl batum'un kilicdaroglu'nun yerinde gözü var. kemal basgan da yönetemiyor sanki partiyi, her kafadan baska sesler cikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahmedinejad said: konudan ayri ama, suheyl batum'un kilicdaroglu'nun yerinde gözü var. kemal basgan da yönetemiyor sanki partiyi, her kafadan baska sesler cikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 basbakan konusmasında orduyu ovmus, chp'yi elestirmis. çifte standartçılar nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 naptın napolyonn söktünmü azı dişini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar