Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Starcraft II Team League (GSTL) Şubat 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zamandır söylüyordum yeni haritalar oyunu düzeltcek diye ve ne epic maçlar oldu :). Ama terranın lategamei kötü baya tech switchlere cevap veremiyor hızlı biraz ayar lazım eğer büyük haritalara geçilcekse.
Mesaj tarihi:
9000 Dolar takıma ama cücenin dediği gibi daha çok prestij için yapılan bir turnuva ama proleague starleague formatına geçerlerse ilginç olur tabi.
Mesaj tarihi:
Ya vodları izledikçe kafayı yiyorum, bu haritalar mükemmel! Direk Brood War ruhunu getirmiş oyuna. Eğer Blizzard şu haritaları koymazsa beter olsunlar emi. Gerçekten çok üzülürüm çok. Denge menge yalan arkadaş, olay haritalarda işte. Sen gidip masaüstü simgesi boyutunda harita yaparsan cheese olur illaki her maç, oyunun kalitesi de cürüm artmaz. Şu Mvp vs Skörtıl maçını bi izlesinler.

Oh.
Mesaj tarihi:
bakas said:

Ya vodları izledikçe kafayı yiyorum, bu haritalar mükemmel! Direk Brood War ruhunu getirmiş oyuna. Eğer Blizzard şu haritaları koymazsa beter olsunlar emi. Gerçekten çok üzülürüm çok. Denge menge yalan arkadaş, olay haritalarda işte. Sen gidip masaüstü simgesi boyutunda harita yaparsan cheese olur illaki her maç, oyunun kalitesi de cürüm artmaz. Şu Mvp vs Skörtıl maçını bi izlesinler.

Oh.

katılıyorum (tu)
  • Yeni Oluştur...