TD)Pentagram Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 doubtful said: O.O Bu MVP hakkında "şu an için" dünyanın en iyi starcraft 2 oyuncusu diyollaaa. Doğru mudur ne dersiniz? türkleri yenmeden diyemeyiz,tüm gosular türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 MC nin streaminde MVP tokatlıyormuş hep MCyi, adam geçen GSL sadece 1 maç kaybetti o da takım arkadaşı nesteaye. Adam MVP ya of 20 dakikaya da evden çıkmam lazım çok ilginç olcak pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 e en zorlu turnuvanın en güncel şampiyonu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 link bulamadım resmen. nereden izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gom tvden izliyorum ben su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 huun said: link bulamadım resmen. nereden izliyorsunuz? GomTV SQ live. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Beta sırasında filan marauder nerf'i gelmeden önce böyle oyunlar oluyordu, tıpkısının aynısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 marauder nerfü dediğin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Marauder'la ne alakası var bu oyunun? MC tek base'den DT gitti ve 0 hasar verdi. MVP o noktadan sonra mass hellion yapsa da kazanırdı. Ayrıca Marauder'a gelen tek nerf concussive shells'in upgrade olması ki onun da oyunda maruder yapılıp yapılmamasına hiçbir etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 onu dicektim bende, planlarımı bozdun... bide gomtvnın yayını coktu varmı restream bulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oha boxerla yapıyolar acılısı.. cesarete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 link varmı nerden izliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gomtv çalışıyor bende problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 adam micronun kitabini yazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 doubtful said: huun said: link bulamadım resmen. nereden izliyorsunuz? GomTV SQ live. çalışmıyor bu bende, zaten ilk gsl'den beri de çalışmadı. buraya kadarmış gsl izleyiciliğim. her tarafta yasaklamışlar restreamleri herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahbe neden geciktirdi siegemodu'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 al abi http://www.ustream.tv/channel/kpopvids3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bakalım nasıl eğitmiş slayers takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Boxer iyi oynadı ama Hellion drop giderken bunker yapmayarak marauder push'ı savunmak için blue hellionları göstermek zorunda kalmasıyla çok geride başladı maça. Mükemmel mikro ve harrasment yaparak supply'ları biraz yaklaştırdığında saldırırken siege mode'a doğru zamanda geçmemesi de üstüne tuz biber ekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ilk basta siege modu o kadar gecirktirmese vermezdi natteki scvleri zaten, sonra 10 dakka geride oynadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Blue hellion ve ardından cloak banshee gidince siege mode için yeterince gaz olmuyor. Bir tane tank eksik yapıp research edebilirdi sanırım ama yetişir miydi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 slayers dokuluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ben GSL seviyesinde bu kadar kötü bir PvT oynayan görmedim. Oyunun başında bir sürü ünite kaybet --> Ordunun tamamını saldırmak üzereyken kaybet --> Sonra yine de bunkerlara saldır? --> tüm orduyu yine kaybet --> Sonra açık alanda MMM'e yine saldır. Beyni nasıl çalışıyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evet komikti ladder kafası böle bişey demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar