Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Starcraft II Team League (GSTL) Şubat 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MC nin streaminde MVP tokatlıyormuş hep MCyi, adam geçen GSL sadece 1 maç kaybetti o da takım arkadaşı nesteaye. Adam MVP ya of 20 dakikaya da evden çıkmam lazım çok ilginç olcak pff.
Mesaj tarihi:
Marauder'la ne alakası var bu oyunun? MC tek base'den DT gitti ve 0 hasar verdi. MVP o noktadan sonra mass hellion yapsa da kazanırdı.

Ayrıca Marauder'a gelen tek nerf concussive shells'in upgrade olması ki onun da oyunda maruder yapılıp yapılmamasına hiçbir etkisi yok.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

huun said:

link bulamadım resmen. nereden izliyorsunuz?

GomTV SQ live.

çalışmıyor bu bende, zaten ilk gsl'den beri de çalışmadı. buraya kadarmış gsl izleyiciliğim. her tarafta yasaklamışlar restreamleri herhalde.
Mesaj tarihi:
Boxer iyi oynadı ama Hellion drop giderken bunker yapmayarak marauder push'ı savunmak için blue hellionları göstermek zorunda kalmasıyla çok geride başladı maça. Mükemmel mikro ve harrasment yaparak supply'ları biraz yaklaştırdığında saldırırken siege mode'a doğru zamanda geçmemesi de üstüne tuz biber ekti.
Mesaj tarihi:
Ben GSL seviyesinde bu kadar kötü bir PvT oynayan görmedim.

Oyunun başında bir sürü ünite kaybet --> Ordunun tamamını saldırmak üzereyken kaybet --> Sonra yine de bunkerlara saldır? --> tüm orduyu yine kaybet --> Sonra açık alanda MMM'e yine saldır.

Beyni nasıl çalışıyor merak ediyorum.
  • Yeni Oluştur...