Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu cem ben miyim yoksa diğer cem'mi onun nicki ne bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bu Cem fde geçen maç 22324 gol atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 eksik olan parça fde idi ztn ok e adam pas vermeye ihtiyaç duymuo ki ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 alo ben bütün maç kalede kalmam, söyleyeyim. bakamıyodum ne zamandır diyemedim o açıdan, ama sıkıntı olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ben eldivenlerimi getiriyorum, ne görev verilirse yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 rezildik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Nasıl ezildik belli değil. Çift forvet yapmayalım bundan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pis çaktılar. yetenekli adamları dağıtma işini yapmışız gerçi kadroları kurarken ama mevkilere falan biraz daha dikkat edelim bi dahaki maçlarda. kötü oynadık bi yana da, savunmada ve öne doğru çıkarken saçma bi düzen kurmak zorunda kaldık biraz. ama iyi ezildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben kalede çok üşüdüm top gelmedi doğru dürüst:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu arada rakipte herkes iyi oynadi. scheriff zaten pek ismi anilmiyor da, hep toparliyor defans ortasahayi. larry iyiydi, fde de gecen haftadan iyiydi. mulgear a almanya yaramis, o da pek acik vermedi. bizde ise herkes kotuydu iste. bi dahaki sefere dagitirken mevkilere dikkat edelim kenderin dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 seren bana bildiğin kızmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ehueh olm cidden cok sakat giriyosun, bi pozisyonda hele yani önünden cekilmesem bacağın falan böyle yandaki tenis kortuna düşecekti. hayır farkında deilsin hala devam eidosun işin komik yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Yok abi adam anlamıyo, maçta kafasına topu çaktım bu maçta erkekliğini elinden almaya kalktım bana mısın demiyo. Denk bi maçtan sonra kadroları kemikleştirmeye bakalım derim. Hep aynı takım olmayacağı açık ama en azından iki takımda 4er kişi sabit olsa maçın rengi çok değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Şu görkem i bana verin artık, adamı kanser ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 eyw fizban görünmeyen katkımın değer görmesi duygulandırdı :p dracos'a katılıyorum denk karşılıklı 3-4 kişiyi belirlemek lazım olabiliosa 1 defans - 2 orta saha - 1 forvet şeklinde..zaten maçın çok dengesiz olmasını da toplasan 3-4 kişi etkileyebilio ek: bi takımda ortalama üstü bi forvet varsa karşı takıma da aynı ayarda bi defans koymak lazım gibi..maçın çoğunda karşı karşıya kalacak adamlar denk olmalı olabildiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 8 ay sonra ilk defa halısahaya cıktım sıçtım :D lol :D cem wardı karşımda ondan pek bı sansım olmadı ama aslında okadar kotu degıldım sankı yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İyiydin :) Ben beğendim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iyiydin iyi kanatlardan iyi bindirme yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar