goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 magnitüd ortaya çıkan enerji şiddet bunun etrafa yansıma derecesidir tuttu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 şimdi deprem dede olarak size tanımını yapardım ama gidir araştırın önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 e yani.. biri aletsel büyüklük, öteki üstündeki yıkıcılığı göstermek için kullanılıyor. biri işte richter falan da olur, öteki için mercalli kullanılıyor vs. misal bende atıyorum 6.0deprem oldu.. -6kasım?-yıkıcı. mercalli'de 10diyelim yıkıcılığı acaip yıkıcı diyince 11-12falan gibi olması lazım. bi de bunları roma rakamları ile gösteriyoruz aslında XI diye. sende 6.0büyüklükteki deprem çok az yıkıcı olabilir. şiddeti düşüktür yani. en basit hali ile. kavga ettik, benim sana vurduğum yımrığın gücü magnitude, senin o yumruktan nasıl etkilendiğin şiddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 beyler 12 magnübişey şeyinde döverim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 seagle düşüncesi. kızlar:"çok etkileyici, deli dolu bir serseri ve hem komik ve hem de çok güçlü" gerçek. kızlar:"manyak salak serseri tavuk!" kızlar seagle'nin kafasında kurduğu hayal gibi düşünmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 peki şiddet neye göre değişiyor deprem merkezinin derinliği, sarsıntı süresi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 KIZ MI VAR HACI NİYE SÖYLEMİYOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 HAXBALLDA BİLE KIZ VARDI LAN GEÇEN niye bağırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 konu çoktan bitmiş, alan yetkilisini bile tuzağa çekmiş trolletiyoruz topiği ehehe high five seagle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vaaay kumpas ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 erotik seagle postu yıkıcılık, zemin durumu, yapı stoğu, epicenter a uzaklık, fayın atımı vs gibi bi sürü değişkene bağlı. zaten gözlem yani daha çok şiddet. tabii öngörmek için algoritmalar var. bu koordinatlarda, şu özelliklerde, şu magnitud ile bir deprem olsa, bilmem neredeki bölgede etkisi ne olur gibi bişi. kabaca. konuya dönün olm. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aluriel said: vaaay kumpas ha Mikrometre abi, biri yiğit özgürün şu su dökemez karikatürünü koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yeter ki sen iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: şey falan da vardı da ne kadar doğru hatırlıyorum bilmiyorum. herifler cpu'ya giden akımı kontrol edip her yolladıkları password için gelen yanıtı aldıktan sonra sistemin hatalı girişi yazmasını engelliyorlardı sisteme giden elektriği kesip. sisteme giden elektriği nası kesiyorlardı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kamil abi var sigorta'da. ÇAT kapatıveriyor anında. çakaaaaall said: yani alet paso "HATALI GİRİŞ, deneme 1" de kalıyor işte. kilitleme falan olmuyordu.. yazın okumuştum ama detayları yok aklımda. detaylarını hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 uyduruyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 seagle ve dasaa arasında ne var ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 seagle haxball'da dasaaayı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa haxball bilmiyoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Napolyonn said: seagle ve dasaa arasında ne var ya ;) arada sen vardın işte? sandviç.. söyleyelim büfeden haxbol maxbol. ayaktopu oynamak yasak evladm! serserii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 "Evde 2 bilgisayarım 4 monitörüm var. " WAY ANASINI LAN 4 MONITOR CRT MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa ile aramızdaki bağ, açıklıyorum arkadaşlar.. DAYAK! İkimiz de kişisel gelişim yolunda en önemli yöntemlerden birinin "budaklı meşe odunu" olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda zaman zaman değerlendirmeler yapıyoruz. Odunu günlük yaşantımızda nasıl daha etkili kullanabileceğimizi tartışıyoruz. Geliştirici etkisi en yüksek olan ağaç cinsini, bu cinsten yapılacak odunun şeklini, ebatlarını ve diğer teknik özelliklerini gözden geçiriyoruz. Öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 BonePART said: "Evde 2 bilgisayarım 4 monitörüm var. " WAY ANASINI LAN 4 MONITOR CRT MI Bende tek bilgisayara 3 monitor bagli, ben daha bi hackzorum demekki. Bana fake geldi bu muhabbet, boyle aktif hacker adam tutup da 4 monitorum var falan niye desin lan. Gormemis adam der onu anca. Oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 lamer abi iste schoolbus disketle millete dagitip aksam adamin bilgisayari ele gecirip HAXORRR OLDUM diyen ortaokul veletleri direk daha o zamandan beri lamer diyoruz bunlara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 schoolbus netbus cd tray eject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar