Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bu nedir arkadaş? Kardeşimin derslerini seçeceğiz diye iki bilgisayardan da giriş yapıp sistemin açılmasını bekliyoruz. Sistemleri çok yavaşmış açılmıyormuş falan bide kontenjanlar çok çabuk doluyormuş falan yazık lan YTÜ öğrencilerine
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 eskisi çok daha fenaydı buna şükredin
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bunun daha kötüsü olamaz. sistemdende kalma süren 5dk fakat linke tıklıyorsun 5dkda anca sayfayı açıyor
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 12'de sistemin açılmasını ümit ediyoruz
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bloodless said: Bunun daha kötüsü olamaz. sistemdende kalma süren 5dk fakat linke tıklıyorsun 5dkda anca sayfayı açıyor MUAHUHAUUAUHAUAHUAHUAUAUAUHUAHUAHAUHUAHUHAUHAUHAUHAUHA abi aras'tan haberiniz yok sizin http://www.youtube.com/watch?v=-Kc0wSOkUh4 http://www.youtube.com/watch?v=T52OHkCOVHE aras'ta 3günde falan seçerdin dersini. gece okulda kalıp saat başı kalkıp yapılan kontrollerde orada bulunmadıysan tabii..
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yazık walla size daha da bi acıdım şimdi
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Okulda hala aras öğrencisi bir sürü insan var :)
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bloodless said: Bunun daha kötüsü olamaz. sistemdende kalma süren 5dk fakat linke tıklıyorsun 5dkda anca sayfayı açıyor aras denen işkenceden haberin yoktu sanırsam bunu yazarken :>
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 There is a storm coming in ... http://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY Edit : Abi okulu erasmus yüzünden bir yıl uzattım olaya gel. Usis 2003 programları değişti. Usis 2008 oldu. Bu sene de 2010 oldu. Bu dönem makine mühendisliği ders programı değişti. Usis 2003'e göre 3 kredilik 3, 2 kredilik 1 ders almam gerekiyor. Her şey son derece güzel başlamıştı. Usis2003'e baktım almam gereken derslerin listesini yaptım. Usis 2008'e göre kontrol ettim. 3 kredilik dersler 2 kredi olmuştu, zamanında endüstride aynı olay olunca dersler denk sayılmıştı. Bize de öyle yaparlar dedim. Ta ki .... Bugün ders programı açıklanana kadar. Ne usis2003 ne usis2008'deki hiç bir ders yok, bütün derslerin adıyla oynamışlar, dağıtmışlar bölmüşler. 3.sınıf derslerini 4'e kaydırmışlar, 4 tekiler nereye gitmiş bilmiyorum. Okul telefonları açmıyor, hocaları aradım. Beklemen lazım bizde ne olucak bilmiyoruz durum çok karışık dedi. Ki ben 3.sınıfta enerji dalı seçmiştim. Onuda ikiye ayırmışlar hidromekanik/otomotiv diye. Onunda ders programı ayrı, ki bugüne kadar çoğu dersimi otomotivden aldım ben. Usis gecesi bu akşam, ders programı bugün açıklandı. Ki daha bahsetmediğim çift gittiğim gemi müh. var. Onun programı açıklanmadı bile, ki açıklansa bile yıldız'ın sitesi göçüklerde. Çakışmanın allahını yaşıyacağım. Son senemde bunu yaşattınız bana, intikamım acı olucak ... ( Bu ileti yukarıdaki müzik eşliğinde yazılmıştır . )
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ağlamayın oooolm. bi gece önceden okulda yatıp, saat başı yoklama alıp sabahın köründe lab'dan ders seçerken sistem çöktüğü için o kdar beklemeye rağmen istediğiniz dersleri alamayın hele bi. ondan sonra biraz gözyaşı dökersiniz.
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 usis gayet iyi ya, 4.seneme geldim daha hiç danışmana gitmek zorunda kalmadım şu dersin şu grubunu alamadım falan diye, ilk geceden hallettim hep.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Çektiğim çileyi okuda anla bi abi :(
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 olm herkesin çok sıkıntılıymış bu sene bu olayları:D bi bizim okul başarılı çıktı vala. şike olayları karşısında gevrek gevrek gülen gsliyim zaten. kayıtta da aynı şey oldu hehe. 5dk da kayıt yaptık biz.
cihant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ulan şaka maka ders seçimi gelmiş.ben yarın akşam sanıyordum bu akşammıymış???
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi yalnız ben bakıyorum boun'un sistemi çok şahane be bişi seçmedim henüz gerçi. pzt seçicem parayı yatırıp ama boğaziçinin sisteminden şikayet eden varsa usis'liler olarak gidip dövebilirsiniz. usis çok kötü derseniz biz gelir sizi döveriz ama!
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ve yolcu, usis'in bütün sistemini sömürmek için yandaki yüksek hızlı nete sahip internet kafeye doğru yola koyulur. Şans dileyin ...
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oh bizim de yarın, ders programını halı gibi silkmişler yine ne güzel
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 std (ege) de farklı değil, hayatım kaydı lan kayıt yenilicem diye!
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bana bunu yaptırmayacaktınız, kalan 3 dersim için ağır sanayi hamlelerimle geliyorum. Ghost mouse kullanmanın vakti geldi.
prehistoria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 SELAM ARKADAŞLAR..siz deneyimli arkadaşlarıma bir sorum olacaktı..şimdi öncelikle ben bu yıl erasmusa başvurdum okul ort 2.20 erasmus sınawından ıse 66 aldım daha okul puanları eklenmedı mart ayında baswuru yapma hakkı kazandım ben arkeoloji 3. sınıfım bızım bolumden 5 kısı baswurdu 4 u lısans 1 ı yukses lısan dıqer arkların biri 59 dıgerı 67 dıgerı 74 dıgerı 52 dıgerı 64 aldı bnde 66.şimdi merakla ınternet sayfamda bızım bolumun 4 kısılık kontenjanı oldugunu gordum ancak bu işlerde rektorluk bınasından aldıgım bılgılendır me ıle bütçeler cok onem lı hadı onuda gectım sızce sansım ne alemde dıger arklarımın not ort lamaları uçmus biri 3.40 dıgerı 2.90 diğeri 2 80 felan benı not ort cok duuk yanı sanırım gıdemeyecegım oyle değilmi?
Öne çıkan mesajlar