olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tek iğrenen ben miyim lan bu topikten
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 jileti burundan sokcan usulca kescen kılları
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Çakmağı burun deliğine doğru tut, çakmağı yak, sonra anında burnuna yanlardan bastır elinle
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ciddi post atılmamış ama ben yardımcı olayım şundan bi tane edin önce china oel diye aratabilirsin bir çok yerde var burnunu dik havaya hızlı bi şekilde burun deliklerine birer damla damlat ama genzine gitmesin nolur nolmaz
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ABİ SAKIN SAKIN olm böyle şaka mı olur lan adamı öldürücen abi bunu mümkünse vücudunuza yaklaştırmayın. Omzun tutulunca falan sürüyosun bunu sanırım. Ben bilmiyodum ne işe yaradığını. Banyoda duruyodu, kokusu da naneli bişey böyle. Balık yedik o gün, dedim koku giderici herhalde. Ellerime sürdüm. 1 dk sonra yanmaya başladı ellerim. ABİ GEÇMİYOR. YANIYOR uzun süre. Sakın.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Oha. Jahrein'in sümkürmeyen versiyonu bu. 6 yıldır sümkürmedin herhalde.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 SeaGle said: ABİ SAKIN SAKIN olm böyle şaka mı olur lan adamı öldürücen abi bunu mümkünse vücudunuza yaklaştırmayın. Omzun tutulunca falan sürüyosun bunu sanırım. Ben bilmiyodum ne işe yaradığını. Banyoda duruyodu, kokusu da naneli bişey böyle. Balık yedik o gün, dedim koku giderici herhalde. Ellerime sürdüm. 1 dk sonra yanmaya başladı ellerim. ABİ GEÇMİYOR. YANIYOR uzun süre. Sakın. merak ettim şimdi bengayın daha kuvvetlisi gibi bişey mi bu
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 SeaGle said: ABİ SAKIN SAKIN olm böyle şaka mı olur lan adamı öldürücen abi bunu mümkünse vücudunuza yaklaştırmayın. Omzun tutulunca falan sürüyosun bunu sanırım. Ben bilmiyodum ne işe yaradığını. Banyoda duruyodu, kokusu da naneli bişey böyle. Balık yedik o gün, dedim koku giderici herhalde. Ellerime sürdüm. 1 dk sonra yanmaya başladı ellerim. ABİ GEÇMİYOR. YANIYOR uzun süre. Sakın. her bulduğun şeyi sürme sende yav :D
Öne çıkan mesajlar