adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: aslinda ben size niye güzin abla tavsiyelerinde bulunuyorum ki, sürünün. sorma mükemmel tavsiyelerde bulunuyosun
cemss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ashuduashdu abi 3klık takı seti nedir ya.parayı bana ver ölene dek koruman olayım.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adamınbiri said: vaniLLe said: aslinda ben size niye güzin abla tavsiyelerinde bulunuyorum ki, sürünün. sorma mükemmel tavsiyelerde bulunuyosun asdsa
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Olm insanlar sevgililerini ne sömürüyor lan harbiden. Vay anasını ya, biz bir böyle olamadık.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adamınbiri said: vaniLLe said: aslinda ben size niye güzin abla tavsiyelerinde bulunuyorum ki, sürünün. sorma mükemmel tavsiyelerde bulunuyosun aglama melis, gercekleri birinin suratina vurmasi gerekiyodu. hediye cekini verirsen istedigi gibi alisveris yapar. öle bos bos vermicen tabi yanina cikolata, cicek neyin verirsin. bu da duygusal tarafini gösterir.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cemss said: ashuduashdu abi 3klık takı seti nedir ya.parayı bana ver ölene dek koruman olayım. ayıpsın kardeşin. tşşaan saolsun senn ya.
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 barbu said: ya bişi sorcam. ciddi bir soru. bunu çok yerde gördüm de. hediye çeki al, kendi alsın filan diye. en iyisi bu olur diye önerenler var. ya bana çok kıroca geliyor bu. deneyen yapan oldu mu. nedir sonuçları. yani hediye özel bişi sonuçta. gidip para vermekten bir farkı olmaz. çok kıroca degil mi ya. yada daha kıroca ve daha kolayı, sok genelde alışveriş yaptığı ve sevdiği bir mağazaya, istediğini al de =) kıroca olsa da seviyorlar. benide biri mediamarkta soksa keşke böyle
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 SAINT BENOIT SEN NE GÜZEL OKULSUUUN CANIMSIIIN
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Alıp sevgiliye ödetmekten daha kıroca değil ki. Şımartmaya gerek yok.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Otrivine said: Alıp sevgiliye ödetmekten daha kıroca değil ki. Şımartmaya gerek yok. Sevgili ayrı nişanlı ayrı diyo bak nişanlım. İkilesin topicden diyo. UAHuhasudhfıuhsdf
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaniLLe said: barbu said: abi editlemiş bir de hahahah ne var angut? siz kendi isinize baksaniza olum. gidin yüz vermeyen kizlarin arkasindan aglayin melis kiliklilar, benim kariligimi tartismak size mi kaldi?!?!?!! oh rahatladim. GELİŞİNE VURUYOR... VE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Şımartıyosunuz karıyı kızı kafanıza çıkıyolar.
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 üzülme lan barbu o konuda sana ben de kırgınım
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Otrivine said: Şımartıyosunuz karıyı kızı kafanıza çıkıyolar. :)
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sorun şurda siz kazandığınız paralarla ortak bir bütçe mi yaratıyorsunuz? yoksa bu bütçe tamamen senden oluşup, paralar senden mi çıkıyor?
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok abi ünililermiş. ailelerin yolladığı parayla ortak bütçe şaslkdf
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 o zaman ailelerin gönderdiği paralar ortak bir kumbarada mı birleştirilip bütçeleştiriliyor. öyleyse problem yok da. bi de yüzük pastane yüzüğü mü? ünide nasıl nişanlanılır abi.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bütçe mi kız zorla hediye aldırmış küçük süprizleri daha sık yap
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ulan ne pinti adamlarsınız, bir elbiseyi 5 sayfadır konuşmuşsunuz lan. Pes. Ya da her ne boksa hikayeleri karıştırdım sanırım sdf.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sesu said: Ulan ne pinti adamlarsınız, bir elbiseyi 5 sayfadır konuşmuşsunuz lan. Pes. Ya da her ne boksa hikayeleri karıştırdım sanırım sdf. uaghduahdfuad
Öne çıkan mesajlar