vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 =) gayet de kizim, forum raconumu irlde kullanmiyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 neden nişanlandınız peki? zorunuz neydi?
olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 editlemeden önce sadece gülücüğü görünce tam KIZ DEĞİLKİ O ZATEN OHASAFAFASF diye bende girişmeye hazırlanıyordum :/
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 adamınbiri said: neden nişanlandınız peki? zorunuz neydi? - aşk - bi de 2 kişi olunca hayat daha ucuz biliyonmu sadas edit: üstüme alınmışım gibi oldu ama asdasdasd ben de nişanlıyım farketmez. he siz ha biz rot.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sen ne diye atlıyosun bilader sana mı dedim sana desem sana dediğimi söylerim sana mı dedim sen niye atlıyosun bilader?
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 siz simdi herseye 1.cogul sahisla hitap etmeye baslamissinizdir. aynisini yalniz insanlar da yapiyo kedisi icin ''simdi kakamizi yaptik, mamamizi yedik cok mutluyuz hihi'' seklinde.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 barbu said: abi editlemiş bir de hahahah ne var angut? siz kendi isinize baksaniza olum. gidin yüz vermeyen kizlarin arkasindan aglayin melis kiliklilar, benim kariligimi tartismak size mi kaldi?!?!?!! oh rahatladim.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cemss said: ya sen belarustaydın dimi? evet şuan belarustyayım adamınbiri said: sen ne diye atlıyosun bilader sana mı dedim sana desem sana dediğimi söylerim sana mı dedim sen niye atlıyosun bilader? olm seni çok değişik döverim. gece uygunda senle cinsel ilişkiye giririm, hayat boyu şüpheyle yaşarsın barbu said: abi editlemiş bir de hahahah ne var, NE VAR NE OLDU EDİT YASAKMI
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yok artık. Gayet insan gibiyiz yani. Kulanıyoruz tüm özneleri. Bitek kavga ederken hayvan gibiyiz. Sen&Ben dönüyo muhabbet. ...
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi sana değildi o mesajım. sen resmen topikte korsan olarak takılıyorsun. her mesajı üstüne alınmalar filan. olsun ama sana da deriz üzülme :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oha korsan oldum. ben gidiyom :( GİDİYOM BAK
cemss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 iyi bari dragon en son kotonda indirim vardı.uzun zamandır hediye almadıysan götür bi ara kotona nişanlını.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bir napae trajedisi daha yüreğimiz kaldırmaz
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben de kendime yeni hard disk alcam lan. sevgililer gününü beklesem mi beyler. kendimi şımartsam mı
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rotweiler said: Hadi aldın gene benim threadden payını. Görmim seni buralarda bidaha. Naş, naaaaaş. Demiştim ben sana ama 2. sayfanın sonunda. laf dinne laf.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 en iyisi o seni sürükleyip dükkana sokmadan önce, harcamasini istedigin miktarda hediye ceki alip onu vermek.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aslinda ben size niye güzin abla tavsiyelerinde bulunuyorum ki, sürünün.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cemss said: iyi bari dragon en son kotonda indirim vardı.uzun zamandır hediye almadıysan götür bi ara kotona nişanlını. uzun zamandır derken daha 5 ay önce 3000TL lik takı seti, 1200TL lik alyans seti aldım. yok daha hediye. sevgililer gününde çiçek yollicam şirketine yeter. biz de insanız, para sçmıozki :/
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ya bişi sorcam. ciddi bir soru. bunu çok yerde gördüm de. hediye çeki al, kendi alsın filan diye. en iyisi bu olur diye önerenler var. ya bana çok kıroca geliyor bu. deneyen yapan oldu mu. nedir sonuçları. yani hediye özel bişi sonuçta. gidip para vermekten bir farkı olmaz. çok kıroca degil mi ya.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ordaki mesaj ben uğraşamam ne bok yersen ye. O yüzden hiç kibar olamıyor.
Öne çıkan mesajlar