green_martian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 izlediniz mi? bence hos guzel farkli olmus ama filmden sahne gostermiyo maalesef [hline] [b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence [Bu mesaj green_martian tarafından 03 October 2003 05:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 www.sonypictures.com/movies/residentevilapocalypse/spinvision/index.html [Bu mesaj green_martian tarafından 03 October 2003 05:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Her ne kadar,yapımcıların belirttiği üzere bir pure-horror story olarak planlanmasına rağmen saf aksiyon filmine dönüşen RE 1 yinede bir aksiyon filmi olarak güzel bir yapımdı kanaatimce.Özellikle soundtrack çok güzeldi.İkinci bölüm biraz korkutucu olursa çok tutar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 2. bölüm süperolucak zaten bittiği yer zaten harikaydı ya milla bitiriyo işi gerisi boş 8:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 film hikaye milla şahane:) ya böyle kapalı yerleerde geçmesin şehire çıkıyodu re'nin sonunda hep sokaklarda zombilerle çatışsın re3'ü oynayanlar oyunun introsundaki sokak çatışmalarını ve swat barikatlarını izlerken tav olmuştur,ben öyle çatışmalar görmek istiyom zombilerle[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 aksiyondan çok korkuya kaymaları bence de iyi olur. fragman rezalet bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bencede ilk film gpek iyi olmamakla beraber bittigi yer cok guzeldi filmin sonu iyiydi insallah 2.side oyle olur... fragman bana kalirsa guzel, farkli olmus. zaten farkli bi fragman daha cikarirlar bu yetmez dedigim gibi film ici goruntu yok cunku..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Resident Evil 1 filmini çok sevmiştim. Resident Evil 3 oyununu yansıtmışlar resmen. Kendimi sanki oyunu oynuyormuşum gibi hissettim. Ama keşke 2. oyunda daha çok 1. oyunu yansıtsalar.. Yani biraz daha korku öğesi ekleseler. Fragmani bir kere daha izledim. İkinci film hakkında biraz ipucu verselerdi keşke.. Umarım ilk film gibi güzel olur bu da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 nekadar korku yayabilirler merak ediyorm,sonuçta catküt zombi vurucak kadın ben korku+aksyon istiyorum ama kalitelisinden re'a de ençok hunterın arkandan geldiği videoda bide dev yılan beni zehirlediğide çığık attığımı hatırlıyorum,ne korkmuştum a bu arada ben jill valentine isterim:p[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 www.movie.com'dan baktım Jill varmış filmde.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ooo süper o zaman:) jill,jill,jill :)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 fragmandan dan cok reklam gibi bakarsak cok basarılı. noluo ya diye seyrettim ilk basta :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizok Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 "Some side affects may appear!" :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Birincisini vcd bozuk olduğu için siyah beyaz izlemiştim.Bu sefer güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Iyide o zaman re1 ' in iyi veya kotu oldugunu nasil anladin?Bir de bilgisayarda izlediysen filmi,o filmin ne oldugu hakkinda hic bi fikrin yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Aynen Vcd ile seyredilmeyecek bir filmdi RE.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yok televizyona bağlı vcd de izledim ama türk filmi gibi siyah beyazdı.[hline] [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 İlkinde ikinci rolde oynayan latin hatun inanılmaz iyiydi. Hem çok güzeldi hem de MÜTHİŞ oynuyorudu. Adı Michele Rodriguez'di yanlış anımsamıyorsam. Ölünce çok üzülmüştüm. Bakışları, yürüyüşü falan müthişdi. [Bu mesaj sostizm tarafından 05 October 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 o hatun Fast and Furious 1 dede oynuyordu :) Çok tatlıdır kendisi bu arada harbi reklam gibi olmuş...rezil fragman :p ama film dağıtacak sanırım... Aşk-sevgi gibi öğelerinin bulunmadığı deli film di :) (gene vardı aşk ama geçmişte :P) beklemede kalalım bakalım şimdilik..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 fragmandan çıkabilecek possible sonuç, ilk filmde aşağıda kıyamet koparken bu yeni ürün sayesinde yukardada kopmaya başladı birbirine çok yakın zamanlarda. nemesis zaten yüzeye çıktı biliyoruz, güzel olcak.[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 İlk filmde SWAT team'in tuzağa düşüp kuşbaşı olduğu sahne müthişti.2. filmde de o tür sahneleri kullanırlarsa harika olur.Zaten büyük ihtimalle zombilerin canlı kalmış insanların beyinlerini felan yediğini ya da beyinleri yenmiş insan cesetlerini bol bol görücez. *Kana susamıştır*[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bu ne biçim Fragman bea? Filme saklıyolar heral bütün güzel sahneleri[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Apache, 05 October 2003 13:23 tarihinde demiş ki: Birincisini vcd bozuk olduğu için siyah beyaz izlemiştim.Bu sefer güzel olacak gibi. oha. Bi de izledin mi. insan gider değiştirir ya da yenisini alır ne bilim. tekrar oha.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 lol,aslında güzel olur 50lilerin zombi filmi gibin :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bu saatten sonra o filmin korku olabiliceğine şahsen inanmıyorum. Korku filminde bilinci yerinde olmayan bir kadın 3 tane zombileşmiş doberman tarafından sıkıştırılınca "huyeaaaayt" diye çığlık atıp duvardan zıplayıp tekmeyle o köpekleri öldüremez. Korkudaki olay gizemdir, gölgelerin arasındaki hışırtıdır. 1. filmde zaten yeterince (yaklaşık 400-500 yeterli sanırım?) zombi gördüğümüz için herhangi bir esrar kalmadı. Zombiler bizi korkutucak şeyler olsalardı saygı duyabilirdim yine bir şeyler çıkabilirdi ama maşallah ablam pata küte 10larcasını indirdiği için ilk filmde artık zombi çıkınca pek tırsacağımı sanmıyorum. Kısacası aksiyon filmi olmuş ilk film de dandikti oyunla aynı kalitede asla değil. Ayrıca 2. filmde korku öğesi daha bile düşük olacaktır sonuçta açık alan kapalı alanın verdiği gerginliği veremez. İlk oyunu hatırlıyorsanız en başında benim sinirim çok bozulmuştu ekipten adamlar kayboluyor, zombiler öldükten sonra yere kan saçılmazsa ayağınıza yapışıyorlar vs.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar