Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bence kur bi windows millenium edition olsun bitsin. baya güzeldi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: ya boşver sen onu bunu kur win7'yi mis.. imza:göbekli amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sharky said: senko said: SPARC ustunde sun'da calistirabilirsin bak :P Bari Solaris de be :) SUN kur ne :) unix gibi unix, solaris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 GNU is NOT UNIX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dual boot ile oncelikle ubuntuyu denemeye karar verdim mevcut sisteme alismaya basladiktan sonra digerlerini deniycem. Windows isteyen programlar icin mecburen bir yerde ona bagliyim zaten ama gerekmedigi durumlarda diger isletim sistemlerini denemeye basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 En iyisi. Bir aralar wine ve vm ile işimi hallederim sanmıştım ama windowsa mecbursan dual boot şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Win + *nix = OSX ==> profit. P.S: Bitti sanirim askerlik sharky, gecmis olsun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Teşekkürler Gladmir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar