aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bende de facebook sacmaliyodu, cachei bosaltinca gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adres çubuğuna bir şey yazsam google da aramak için hemen hede hödö sitesine mi gitmek istediniz diye soruyor kapatılmıyor da. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 chrome1-2 haftadır yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bu arada Internet Explorer 9'un RCsi çıktı. En az chrome kadar hızlı. ie8den sonra bayağı bi şaşırtıcı geldi bana hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 throine said: adres çubuğuna bir şey yazsam google da aramak için hemen hede hödö sitesine mi gitmek istediniz diye soruyor kapatılmıyor da. :( google instant açık sanırım. Seçenekler > Ara > Anında Arama kutusu işaretliyse kaldır o işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aktiftablet said: Bu arada Internet Explorer 9'un RCsi çıktı. En az chrome kadar hızlı. ie8den sonra bayağı bi şaşırtıcı geldi bana hızı. Microsoft dünyanın en muhteşem tarayıcısınıda yapsa kullanılmaz. Mazisi kötü dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Aluriel said: throine said: adres çubuğuna bir şey yazsam google da aramak için hemen hede hödö sitesine mi gitmek istediniz diye soruyor kapatılmıyor da. :( google instant açık sanırım. Seçenekler > Ara > Anında Arama kutusu işaretliyse kaldır o işareti. yoo işaretli değilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Gelişmiş Seçenekler -> Gizlilik -> Adres çubuğuna girilen aramaların ve URL'lerin tanımlanmasına yardımcı olması için bir tahmin hizmeti kullanın seçeneği işaretliyse onu kaldırıp dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: Gelişmiş Seçenekler -> Gizlilik -> Adres çubuğuna girilen aramaların ve URL'lerin tanımlanmasına yardımcı olması için bir tahmin hizmeti kullanın seçeneği işaretliyse onu kaldırıp dene bi hepsini denedim işe yaramadı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Pluton said: Diğer bir yenilik ise, aramalarda kullanıcıya yardımcı olmayı amaçlayan Google Instant özelliğinin artık adres çubuğuna da entegre edilmiş olması. Ancak bu özellik başlangıçta açık larak gelmiyor. Açmak için seçeneklere girip ilgili seçeneği aktif hale getirmeniz gerekecek. Şimdi günün sorusu. Ben bu özellik sayesinde daha enter'a basmadan siteye girip scroll yapıp yazıları okuyabiliyor. Sonra linki değiştirip farklı bir siteye girebiliyor ve aynı işlemi yapabiliyorum. Bu durumda site hit almıyor mantıken? Bu bir sorun mudur, değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 @throine bilemedim valla senin sorununu. @BiTcH_oFBaT bence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Aluriel said: @throine bilemedim valla senin sorununu. ne yazsam hede hödö sitesine mi gitmek istediniz diye soruyor. kafayı yicem ya reppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hangi extensionlar var kurulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bir tek adblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bilemedim harbiden senin sorununu. şu an erişimim olan 4 farklı makinede yüklü chrome ve daha önce karşılaşmadım bu tarz bi sorunla. bu arada chrome versiyonun 9.0.597.98 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sag klik ile desktop background ne zaman yapıcaz ya? chrome'un en buyuk eksigi bence bu. addon falan var mı bunun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 evet aynı versiyon bir kez silip tekrar yükledim. abv chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu eklenti şuraya erişcek buraya erişcek dedimi hiç değeri kalmıyo gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 E bi yere erişmesini istemiosan erişmiycek eklentiler yükle. Gözündeki değeriyle ne alakası var zaten bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: sag klik ile desktop background ne zaman yapıcaz ya? chrome'un en buyuk eksigi bence bu. addon falan var mı bunun icin? https://chrome.google.com/extensions/detail/ddkmiidlgnkhnfhigdpadkaamogngkin Google kendi ekleyene kadar bunu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ya sbah kalktım chrome u açtım bi hata verdi okumadım tek tamam şıkkı vardı bastım kapandı bu sefer chrome. açtığımda tüm extensionlarım silinmiş, theme silinmiş şekilde buldum. bookmarklar vs duruo. şifreler duruo ama kaç gün uğraştığım extensionlarım gitti. napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hala son tab kapanınca kapanıyo mu aciz browser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 evet yahu nasıl mal bir durumdur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Nesi mal ya? Chrome'da "browser" mantığı yok, her site ayrı bir program gibi açılıyor işte, bütün siteleri kapatırsan program da kapanıyor. "It's not a bug, it's a feature" kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar