GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kozalak said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25178979/ 100 melyon dolar haberi doğru görünüyor. Bu haberle ne reklam kastı adamlar. Satın alma falan yoktur kesin adamlar free reklam yaptılar hahah Haberi okuyan herkes siteye girdi baktı bi neymiş diye. Akıllı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yine adsoyad'a kaldık. onu bile bulduguma sukur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 işi gücü olmayan tüm standart isimleri alsın tek tek sonra belki para eder valla hiç belli olmaz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kendi ismimi aldım geleceğe yönelik çılgın bi yatırım yapmış oldum ohhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 toggie said: yine adsoyad'a kaldık. onu bile bulduguma sukur :) about.me de üç harfi çakıverdik yalnız. şey gibi oldu bu.. icq numerosu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ya arkadaş bak doluyum ben o konuda kırarım bu pcyi. About.me'de direkt ismimi aldım, facebook/isim'i almak istedim zamanında 5 haneli, vermedi bana it uygun değil diye. Geçen bi gireyim dedim, bi baktım www.facebook.com/caner'i bi dallama almış. Ulan nasıl oluyo arkadaş. Bana niye uygun değil dedin. Bu isimde biri var falan da diil, uygun diil dedi adam direkt. İt misiniz an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 about.me de güzelmiş yahu onda da ismimi aldım direkt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 lan sırf isim almaya aldım lan.. isim dediğiniz yer şu profile kısmı mı?? Username path.com/***** burası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 adam hata etmiş. resmen varmısın yokmusun muhabbeti olmuş. hazır 100milyon ve kazanma ihtimalin olan 1milyar dolar veya batıp hapse girmek falan (8,5milyon dolar kredi almış da arkadaş birazcık) ben 100ü alır havayide ölene kadar tatil yapardım. gerisi çok da şymde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 du güncelledim yeni mesaj yerine isim dediğiniz yer şu profile kısmı mı?? Username path.com/***** burası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bilader devlet dairesinde sen kimsin diye sorunca nüfus kağıdınızı mı veriyorsunuz facebook/aboutme/hedehödö profillerinizi mi linkliyorsunuz? Niye lan bu stres ahaha Benim adım soyadım ile tek bi profil var facebookda mesela, o da ben. Yine de gittim /tentemuhendisi olarak aldım o nick zımbırtısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 aldım 3 harf o yee beybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dasaaa said: du güncelledim yeni mesaj yerine isim dediğiniz yer şu profile kısmı mı?? Username path.com/***** burası mı? evet orda default olarak ad-soyad şeklinde yazar onu değiştir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hacım ben bi bok anlamadım bundan.. çok sadece. ok.. hmm.. neyse almış olduk, kenarda dursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gökhanı kim aldı lan onun ağzını burnunu kırarım!!!1bir edit:ben aldım sonunda D:D:D:DD https://www.path.com/gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu napster ın kurucusuda ne girişimci adammış lan.adamın her işte bi adı geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi ben de açtım bi üyelik de, hiçbir şey anlamadım. bi profil resmi ekleyebildim sanıyorum o kadar. başka nabılıyo bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Flassh said: gökhanı kim aldı lan onun ağzını burnunu kırarım!!!1bir edit:ben aldım sonunda D:D:D:DD https://www.path.com/gökhan simon anderson çıkyo tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bilakis gördüğn gibi ökhan kısmını linke almıyor sistem de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hmm ok almış hakkatten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 o diilde bende tr karakterli kendi adımı alsammı ? sonradan sıkıntı çıkarmı acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sırf adımı kaydettirmek için üye oldum. Tutacak birşeye benzemiyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 almayın tr karakterli:/ link verilmiyo dsf about.me /gökhan yazıyorum kabul etmiyor misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 böyle birşeyin olmayacağı açıktı ama internette türkçe karakter nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bundan 7-8 yıl önce tüm dünya çapında internet kullanım dilinin türkçe olması daha doğrusu türkçe alfabe kullanılması gündeme getirilmişti. sonradan amerika baskısıyla falan yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar