Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk Yerde TV Bozuldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, TV bir sabah açtığımızda açılıp 2 saniye sonra kapandı ve şu an açılmıyor. Güç ışığı yanmıyor. Eski bir televizyon, bu televizyonlarda tüp bitme olayı falan oluyordu, o mu oldu acaba. Fişinin televizyonun içine giden kısmında bir ulama yapılmış ama oradan bir problem olmuş olamaz çünkü hiç hareket etmiyordu yani televizyon, bir sabah durduk yerde bozuldu.
Mesaj tarihi:
bizim koca arçelik tv vardı geçen aynı şekilde bozuldu, açma tuşunun oralarda bişilere bişiler olmuş, tv 3 gün çalışmadı sonra fişe bi taktık çalıştı 2 gün kapamadık asdfasff, sonra tvyi değiştirdik.

gerçi sizinki açılıp kapanmış durum farklı, ama neyse kalsın silmiyim asd.
Mesaj tarihi:
Yok ben zaten tv izlemiyorum, arkadaş izliyordu hep; yokluğunu da hiç hissetmiyorum yani.

elikanliadam said:

Leadman said:

Ev sahibi depozitodan düşmeye kalkmaz umarım.

la siz geçen cama ucan tekme atan ve de kapıları kilitleri kılan ev halkı değil misiniz? sana kötü haberlerim var :)
Evet, aynen.
Mesaj tarihi:
elikanliadam said:

sen o depozitoyu unut kardeş. her şeyi yaptırırsanız belki ama o zaman da depozitonun mantığı kalmaz.

ya da yaptırıp yaptırıp kiradan düşün :)
Kapı kolu 10 lira. Cam zaten kırıktı üstten hafif, kapıyı kapatırken komple kırılıp düştü deriz :D. TV'yi de biz bir şey yapmadık yani, onu da bir güzel izah ederim ben.
  • Yeni Oluştur...