Leadman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Evet, TV bir sabah açtığımızda açılıp 2 saniye sonra kapandı ve şu an açılmıyor. Güç ışığı yanmıyor. Eski bir televizyon, bu televizyonlarda tüp bitme olayı falan oluyordu, o mu oldu acaba. Fişinin televizyonun içine giden kısmında bir ulama yapılmış ama oradan bir problem olmuş olamaz çünkü hiç hareket etmiyordu yani televizyon, bir sabah durduk yerde bozuldu.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Pahalı mıdır acaba onu yaptırmak
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bizim koca arçelik tv vardı geçen aynı şekilde bozuldu, açma tuşunun oralarda bişilere bişiler olmuş, tv 3 gün çalışmadı sonra fişe bi taktık çalıştı 2 gün kapamadık asdfasff, sonra tvyi değiştirdik. gerçi sizinki açılıp kapanmış durum farklı, ama neyse kalsın silmiyim asd.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ev sahibi depozitodan düşmeye kalkmaz umarım.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Tüpünün bitmesinin bizle ne alakası var ya. Sokarım onun yapacağı işe, düşemez. Düştürtmem.
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çok geckovari bi topic olmuş bu =) son ay kira vermeyin, ev sahibine de cıkıcaz depozito istemiyoruz dersiniz. sonrası topuk
otsu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tüpünü değiştirtsen başka yerden yine patlak verir eski televizyon. tamah ettiğine değmez.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tüp değildir ya tüpü bitiyo olsa anlardınız bi kaç gün önceden.
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bundan sonra televizyon izlememene ama belli ki değilmiş. lcd al
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Leadman said: Ev sahibi depozitodan düşmeye kalkmaz umarım. la siz geçen cama ucan tekme atan ve de kapıları kilitleri kılan ev halkı değil misiniz? sana kötü haberlerim var :)
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yok ben zaten tv izlemiyorum, arkadaş izliyordu hep; yokluğunu da hiç hissetmiyorum yani. elikanliadam said: Leadman said: Ev sahibi depozitodan düşmeye kalkmaz umarım. la siz geçen cama ucan tekme atan ve de kapıları kilitleri kılan ev halkı değil misiniz? sana kötü haberlerim var :)Evet, aynen.
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sen o depozitoyu unut kardeş. her şeyi yaptırırsanız belki ama o zaman da depozitonun mantığı kalmaz. ya da yaptırıp yaptırıp kiradan düşün :)
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 elikanliadam said: sen o depozitoyu unut kardeş. her şeyi yaptırırsanız belki ama o zaman da depozitonun mantığı kalmaz. ya da yaptırıp yaptırıp kiradan düşün :)Kapı kolu 10 lira. Cam zaten kırıktı üstten hafif, kapıyı kapatırken komple kırılıp düştü deriz :D. TV'yi de biz bir şey yapmadık yani, onu da bir güzel izah ederim ben.
Öne çıkan mesajlar