Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bu gibi forumlarda Din ve Siyaset icerikli konular acip insanlari manipule edebileceginimi zannediyorsun eger öyleyse yanlis adresdesin .[hline]
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 merak etme senden iyi biliyorum ben neyin nerde yazılıcagını.[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 nikotin simdi olay su, sen herhangi bir dinin inanani olarak, maddi manevi insan zekasina uygun ve kavrayabilecegi gerekcelerle bir seyi one surer ya da tartisirsan, herkes tartisir. ama oyle cikip, kalbinizle inanin, soyle teslim olun gibi anlamadan, idrak etmeden insanlari herhangi bir dine teslimiyet cagrisi iceren mesajlar yazarsan, insanlar kizar. zaten eger herhangi bir tarih icerikli dokumani acip azcik tarih okursan bu tarz inanis ve teslimiyet kavraminin nasil kolay maniple edilerek insanlarin birbirine karsi savasa gonderildigini gorursun. o yuzden insanlari ofkelendirmemek icin dusunceni gerekceli ve idrak edilmesi amacina yonelik sun.[hline]www.mizzah.com
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 evet haklısınız.[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 nicotineenin tüm bunları bizle dalga geçmek için yazdığına hiç bir ciddiyet payının olmadığına 1e10 bahse varım benim merak ettiğim sıkılmıyo musun?[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben de epeydir bunu merak ediyorum. Sanırım açtığı ikinci topicte kek gibi beş paragraf tavsiyede bulunup yardımcı olmaya çalıştıktan sonra üçüncü topicinin aynı mealde abuk birşey olduğunu görünce dellenmiş ve yazmıştım. Yapacak birşey yok, bekliyoruz sıkılmasını işte.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 1- www =! vvv 2- Web 2000'de cikmadi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 söyledigimize konuyu actıgıma pısman etmeyın bea yeter![hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402
Öne çıkan mesajlar