sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 liberal said: http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/ gogogo dip not: Federal yapı altında birleşmesi taraftarıyım ben. (tu) izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ahah serdar denktaş katılmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 babadan oğula mı devrediyor orda ? Denktaşın oğlu mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abdullah gül'ün oğlu kadar etkisi yok kıbrısta çocuğun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Serdar denktaş Demokrat Parti başkanı şu an, iktidar UBP (Şu an AKP durumunda UBP. başbakan,cumhurbaşkan vs. UBP) ve babadan cocuğa durumuyla alakası yok. Şu an izleyin önmeli sorular geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 of tv'de çocuk "kıbrıs tatil bölgesi" felan diye bir şeyler zırvaladı ya fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu arada tv'de "biribirimizi anlamak gerek" felan dedi adam, bana tuhaf geldi böyle bir şey demesi. aslında türkiye'deki haberler kıbrıs'a aktarılsa, kıbrıs'taki haberler türkiye'ye aktarılsa, zaten aradaki "bilgi kopukluğu" ortadan kalkacak. "birbirimizi anlamalıyız" demeye de gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ne anlıcaz abi para bizde güç bizde susup oturacaksınız bu kadar basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kıbrısın büyütülecek bi tarafı yok. 400 sene önce jeopolitik önemi vardı. şimdi hiç bi önemi yok kıbrısın. verelim gitsin. orda yaşayanları da türkiyeye alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sipeyskeyk said: Ne anlıcaz abi para bizde güç bizde susup oturacaksınız bu kadar basit yani. sen kimsin ki? 21. yüzyılda bu kafada yaşayanlar var TR de ya komik. :) diyorum ben sürekli Türk'ün kafası politikaya basmıyor. Bir ingiliz kadar olamadık. neyse 5 sene daha beklesinler ben geliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 geçmiş olsun trollendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://img37.imageshack.us/img37/9862/1297212998713.jpg ve gururla söyler "trollendin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kıbrısta niye ayrı bir devlet var onu anlamıyorum ben de. nüfusu 300bin ya var ya yok, yollasınlar meclise 2 milletvekili olsunlar t.c toprağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 huun said: kıbrısta niye ayrı bir devlet var onu anlamıyorum ben de. nüfusu 300bin ya var ya yok, yollasınlar meclise 2 milletvekili olsunlar t.c toprağı. abi oda bi seçenek de geçti artık. 1974'de yapmak lazım dı onu. Ayrı cumhuriyet deklare etmek mallık. ama bu sefer düzen bozulur bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 çıkıp da ben kıbrısı ilhak ediyorum demek güven özveri tecrübe ister çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kibris da adam olsak, biz kendi aramizda konustuk, boyle karar verdik, artik turkiyenin bir vilayetiyiz desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aquila said: kibris da adam olsak, biz kendi aramizda konustuk, boyle karar verdik, artik turkiyenin bir vilayetiyiz desin. ben burdaki TR lilerle zor geçiniyorum yarın sınırdan bi 30 bin kişi daha geçerse camdan atarım kendimi. bir de benim anlayış,bakış,düşünce ve kültürüm farklı.TR'ye benzediği falan yok. olsa olsa Türklük'dendir o benzerlik. TR'ye bakıp örnek verebileceğiniz cok il olsa gerek. İstanbul'u farklı, insanı farklı, başka ilde insanlar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o yuzden her il bagimsiz bir devlet, degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aquila said: o yuzden her il bagimsiz bir devlet, degil mi? Misak-i milli de yokuz. pardon baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o zaman biz kendi basimiza ulkeyiz diyin cikin, turkiye de tamamen cekilsin, deal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aquila said: o zaman biz kendi basimiza ulkeyiz diyin cikin, turkiye de tamamen cekilsin, deal? Türkiye garantör ülke zaten adada.Çekilsin zaten ne duruyor ki? deal garantörlük haklarımı da geri alacağım ama diyeceksen 1960 anayasasına dönüp tartışmamız gerekecek ki pek gereksiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 "her ne olursa olsun bu protestolar kabul edilemez". son aylarda şu lafı defalarca duymaktan gına geldi artık imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lan bize sorsalar, hersey daha iyi olucak aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 denktaş çok pis göt oldu HAHAHAHAHAHAHAHAH abi. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Trias umarım izlemiştir. bir coğunuzun fikri olduğuna inanıyorum en azından şu an. telefonda bi tanesi fuuuuuu çekti ona güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar