Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nankör Kıbrıslı

Cystein

Öne çıkan mesajlar

bu arada tv'de "biribirimizi anlamak gerek" felan dedi adam, bana tuhaf geldi böyle bir şey demesi. aslında türkiye'deki haberler kıbrıs'a aktarılsa, kıbrıs'taki haberler türkiye'ye aktarılsa, zaten aradaki "bilgi kopukluğu" ortadan kalkacak. "birbirimizi anlamalıyız" demeye de gerek kalmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Ne anlıcaz abi para bizde güç bizde susup oturacaksınız bu kadar basit yani.

sen kimsin ki? 21. yüzyılda bu kafada yaşayanlar var TR de ya komik. :)

diyorum ben sürekli Türk'ün kafası politikaya basmıyor. Bir ingiliz kadar olamadık.

neyse 5 sene daha beklesinler ben geliyorum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

kıbrısta niye ayrı bir devlet var onu anlamıyorum ben de.

nüfusu 300bin ya var ya yok, yollasınlar meclise 2 milletvekili olsunlar t.c toprağı.

abi oda bi seçenek de geçti artık. 1974'de yapmak lazım dı onu. Ayrı cumhuriyet deklare etmek mallık.

ama bu sefer düzen bozulur

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

kibris da adam olsak, biz kendi aramizda konustuk, boyle karar verdik, artik turkiyenin bir vilayetiyiz desin.

ben burdaki TR lilerle zor geçiniyorum yarın sınırdan bi 30 bin kişi daha geçerse camdan atarım kendimi.

bir de benim anlayış,bakış,düşünce ve kültürüm farklı.TR'ye benzediği falan yok.

olsa olsa Türklük'dendir o benzerlik. TR'ye bakıp örnek verebileceğiniz cok il olsa gerek. İstanbul'u farklı, insanı farklı, başka ilde insanlar farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

o zaman biz kendi basimiza ulkeyiz diyin cikin, turkiye de tamamen cekilsin, deal?

Türkiye garantör ülke zaten adada.Çekilsin zaten ne duruyor ki?

deal

garantörlük haklarımı da geri alacağım ama diyeceksen 1960 anayasasına dönüp tartışmamız gerekecek ki pek gereksiz olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...