adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çevremdeki herkes kick boks'a gidiyo yada aikido ya ama beni pek açmadı bu sporlar vücut yapısı itibari ile boks'a yönelmeyi koydum kafaya pro anlamda değil tabiki ama body'nin yanında boks yapmak istiyorum arada sırada ring'e çıkarım falan diye düşündüm anadolu yakasında boks eğitimi veren nereleri var çok daha pahalı olmaması kaydı ile tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kamogawa gym var =) Kamogawa Genji antrenörlük yapıyor çok başarılı. şaka maka hangi semt bi de onu da söyler misin? ona göre araştıralım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bostancıda oturuyorum da maltepe ile kadıköy arasında herhangi bi yer uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Fenerbahçe tesislerinde veriyorlar boks dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar