Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adam sakat sakat oynuyor. fiziğiyle oynayan adam sonuçta , haliyle sinirli.

hoş bize karşı o kadar tekme atılınca çok da kızmıyorum , bizim neyimiz eksik.

simao da adamı geçmeye değil kart almaya çalım atmış hani :p
Mesaj tarihi:
Alman Ernst ilk kez falan kötü oynuyor. Takımın en istikrarlı adamı olarak güveni herkesden çok hakediyor. Şuraya Guti lazım, ona katılıyorum.

İlk yarı tehlikeli bir biçimde belediye maçının ilk yarısını andırdı.
Mesaj tarihi:
Kötüyüz bugün,

Ernst felaket, Hilbert'den her zamanki gibi sağ açık olmuyor, Toromanda böyle giderse kırmızı alır, zaten aurelio vari bir faul yaptı sarı bile almadı. Bir Simao oynamaya çalışıyor, Ernst yerine necip, bokbert yerine Q7 girsin artık!
Mesaj tarihi:
süper kadro kurduk diyoruz üzülmez toraman ekrem sahada. bu yetenek fakirleriyle 2 adın gidemezsin. bu maça özel değil genel olarak yazıyorum.
Mesaj tarihi:
Yok ya Hilbert kötü oynamıyor, adamlar bildiğin çok iyi alan daraltıyor. Aslında çok iyi kaçışları var ve Ekrem tırsak oynadığı için Hilbert'e çok top taşıyamıyor, Ekrem ayağına gelen %90 topu ya sola çıkardı ya geri Toraman'a döndürdü. Hilbert'e oynayan bir Almeida var maçın başından beri bir iki top da Nobre.

Simao'ya iki top attılar, ikisinde de sarı aldırdı. Orta sahadan top çıksa kanatlara adam gibi dahasını da yapar ama Ernst işte.

Pfff, rezil bugün... Guti Reyiz ya... :(
Mesaj tarihi:
Yahu Hilbet'den sağ açık olmuyor işte, herif bomboş pozisyonda gitti rakibin sırtına ortaladı yine, 2. yarı devam ederse bir ortasıda auta gider yine herzamanki gibi.
  • Yeni Oluştur...