Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Dartanian said:

Beşiktaş yöneticilerinin veya beşiktaşlıların ağlamaya hiç hakkı yok karabükün 2 kırmızısı ve 1 de penaltısı verilmedi, bjknin sadece golü verilmedi.

simao ? penaltı ?
dişarda firikik ?
evet simao dışarda harekete başlangıç alanı dışarısı.

Emenike'nin pozisyonu penaltı + kırmızı kart ayrıca İbrahim Toraman'da atılmalı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya itişme kakışmada öyle oluyo desek tamam da, bizim maçtaki iki pozisyon da tek darbe gibiydi. Simao'nun pozisyonunda zaten topu çekti geri, adam vurdu onun etkisiyle uçtu dışarı. Emenike'nin pozisyonunda da toraman omzuyla göğsüne vurdu galiba. Belki bi derece o itiş kakış sayılabilir ama simao'nun pozisyonu hiç öyle diil di.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bana da sacma geldi ama kural oyle degil soyleymis anladigim kadariyla.

iceride itmeye basladin adami, sonra disarida da ittin, dustu: frikik
disarida itmeye basladin, iceride de ittin: penalti

halbuki ikisinin de penalti olmasi lazim bence.
oyle zaten ikisi de penaltı
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre penaltı simao'nun pozisyonu.
Merk'in anlattığıysa söylediğiniz şeyler değil.
Adam diyor ki içerideki müdahele bana göre faul çalınmasını gerektiricek bir müdahele değil ama simao ceza sahasını çıktıktan sonra savunma oyuncusunun koluyla yaptığı müdahale faul gerektirir ve o sırada ceza sahası dışında olduğundan frikiktir dedi.
Ama zaten adam her yorumunda hakemin yorumuna kalmış diyor bu tarz pozisyonlarda.
Gerçi toramanın kırmızısında ve emenike'nin penaltısında tartışma kabul etmiyorum diyerek söyledi.
İbrahim üzülmez'inkinde de yoruma bıraktı,bana göre kırmızı kart olmalıydı dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...