freaky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Baldurs Gate 2 bide Baldurs gate turn of baal ı nettten indirebilecegim bir site warmı acaba ??
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 indiriyom su an torrentten :D[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid
freaky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nasil indiriosun aciklarsan sewinirim.torent ne??
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ömür mü yeter onu DL etmeye?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
freaky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 walla indiriyim dedim 8 gun fln diyo cdyi almaya karar verdim )
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 5 cd.. kolay gelsin ehueh.burada link verilmesi yasak bu arada oyun abandonware,freeware ya da türevi olmadığından, yani indirebileceğin site yasak.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 684mb kaldı ümbür gümbür geliyorssununu bilemem , allah allah edeeememmm..[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Qui, 01 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Ömür mü yeter onu DL etmeye? heh ben farcry'ı indiriyorum (20 günde %10'u filan geldi ehe)sonra sırada planescape: torment de var daha.. :horace: akıl fikir ihsan olsun bana..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sam sana doğum günü hediyesi yapalım Planescape Torment'ı istersen :) Kargo pahalıya patlamayacaksa yollayayım sana doğum günü ve programların adına. Çünkü hakikaten ömür yetmez bunları download etmeye. (Farcry DVD değil mi idi? Baya sürecektir o bee. Adamlara bak yaa. Ben mp3 indirmeden önce 3 saat düşünüyorum. ADSl falan faydalı işte bu açılardan. Üniverwiteye başlaamsam alacaktım ama. İşime yaramaz şimdi. Ahh ahh.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yani 2 CD üzerindeki oyunları indirirken elektrik parası, oyun ücretini aşıyor be! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benim Cd bozuk, ne yapacağım ben ühü :([signature][hline]Fecondation under control of the King VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evimde 3 tane Baldurs gate 2 oyunu var. İlk ikisinin1. cdleri bozuldu. En son aldığım en korunaklı kutuların için Baldurs Gate 1 ve Planescape Torment ile beraber korunuyor. Çok pahaıya patlıyor çünkü bu oyunların bozulmaalrı. BG1 beş cd bide :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 BG'nin DVD versiyonu var bende bi ekran kartıyla birlikte vermişlerd, ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ekran kartı hediye miydi :D[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hayır ondan para aldılar benim de garibime gitti, niye sokakta dağıtılmıyo diye ama...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya sokaırm 400mb kaldı bitmesine son cd kaldı bi Torrent serveri çöktü OOOF[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Paylaş https://forum.paticik.com/topic/537679-baldurs-gate-i-indirebilecegim-bir-site-warmi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Baldurs gate i indirebilecegim bir site warmi?? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Sam sana doğum günü hediyesi yapalım Planescape Torment'ı istersen :) Kargo pahalıya patlamayacaksa yollayayım sana doğum günü ve programların adına. Çünkü hakikaten ömür yetmez bunları download etmeye. (Farcry DVD değil mi idi? Baya sürecektir o bee. Adamlara bak yaa. Ben mp3 indirmeden önce 3 saat düşünüyorum. ADSl falan faydalı işte bu açılardan. Üniverwiteye başlaamsam alacaktım ama. İşime yaramaz şimdi. Ahh ahh.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yani 2 CD üzerindeki oyunları indirirken elektrik parası, oyun ücretini aşıyor be! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benim Cd bozuk, ne yapacağım ben ühü :([signature][hline]Fecondation under control of the King
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evimde 3 tane Baldurs gate 2 oyunu var. İlk ikisinin1. cdleri bozuldu. En son aldığım en korunaklı kutuların için Baldurs Gate 1 ve Planescape Torment ile beraber korunuyor. Çok pahaıya patlıyor çünkü bu oyunların bozulmaalrı. BG1 beş cd bide :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 BG'nin DVD versiyonu var bende bi ekran kartıyla birlikte vermişlerd, ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ekran kartı hediye miydi :D[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hayır ondan para aldılar benim de garibime gitti, niye sokakta dağıtılmıyo diye ama...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya sokaırm 400mb kaldı bitmesine son cd kaldı bi Torrent serveri çöktü OOOF[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid
Öne çıkan mesajlar