Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldurs gate i indirebilecegim bir site warmi??


freaky

Öne çıkan mesajlar

5 cd.. kolay gelsin ehueh.burada link verilmesi yasak bu arada oyun abandonware,freeware ya da türevi olmadığından, yani indirebileceğin site yasak.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 01 Eylül 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Ömür mü yeter onu DL etmeye?


heh ben farcry'ı indiriyorum (20 günde %10'u filan geldi ehe)sonra sırada planescape: torment de var daha.. :horace: akıl fikir ihsan olsun bana..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam sana doğum günü hediyesi yapalım Planescape Torment'ı istersen :) Kargo pahalıya patlamayacaksa yollayayım sana doğum günü ve programların adına. Çünkü hakikaten ömür yetmez bunları download etmeye. (Farcry DVD değil mi idi? Baya sürecektir o bee. Adamlara bak yaa. Ben mp3 indirmeden önce 3 saat düşünüyorum. ADSl falan faydalı işte bu açılardan. Üniverwiteye başlaamsam alacaktım ama. İşime yaramaz şimdi. Ahh ahh.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evimde 3 tane Baldurs gate 2 oyunu var. İlk ikisinin1. cdleri bozuldu. En son aldığım en korunaklı kutuların için Baldurs Gate 1 ve Planescape Torment ile beraber korunuyor. Çok pahaıya patlıyor çünkü bu oyunların bozulmaalrı. BG1 beş cd bide :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...