xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://images.wikia.com/lyricwiki/images/f/f3/Haggard.jpg said: HAGGARD TÜRKEI KONZERTE 18.03.2011 (TUR) Istanbul - Refresh 19.03.2011 (TUR) Ankara - 312 Arena 20.03.2011 (TUR) Eskisehir - 222 Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 su-chaaan geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 geçen geldiklerinde bu kadar adamın yarısı bile yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yakında anathema gibi olacak bu haggard türkiye işi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 8-10 kişi olurlar en az son bi kaç yıldır aralıksız geliyorlar zaten birden fazla şehire. ayrıca konser dışında da arada geliyor bi kaçı türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 turlara asis hepsini götüremio , mesela susanne para almiodu die hatılrıorum sırf gezmek tozmak konser deneyimi gitme kalma masraflarını karşılıo ama para almiodu konserlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fifi de almıodu 3 sene önce, adam keyfinden yapıodu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 haggardı severim sayarım ama canlı dinlemedim hiç. grubun tamamı olmadan 8-10 kişi yeterli oluyo mu? yani konserde olmayan enstrumanların eksiklikleri hissediliyo mu açıkça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Gayet keyifli oluyor, konser sonrası kendileriyle muhabbet imkanı da olmuştu benim gittiğimde. Olmayanların eksikliği mutlaka oluyor tabi ama pek hissedilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İzmir'e gelseler keşke bir daha, en son konserleri baya eğlenceli geçmişti. Eskişehirliler Ankara'ya gitsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bilet fiyatları ne kadar acaba ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gelsinler ya iyidir, en son Ankara'ya, Hürock'a geldiklerinde konser sonunda istiklal marşı bile çalmıştı adamlar, herkes nolduğunu şaşırıp birden hazırola geçmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 haggard iyi ya. giderim belki bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Raincloud said: bilet fiyatları ne kadar acaba ehah normal 35 sahne önü 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 saol dead teşekkür ettim =) Buna ve blind guardian ile eluveitieye gitmek lazım ama sonisphere de var. hayvan gibi sömürüyorlar bizi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 arenaya gideyim.kimler gelicek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Raincloud said: saol dead teşekkür ettim =) Buna ve blind guardian ile eluveitieye gitmek lazım ama sonisphere de var. hayvan gibi sömürüyorlar bizi off aynısına bugün bende serzenişte bulundum. 4 mart parov stelar 9 mart god is an astronaut 18 mart haggard 27 mart tristania+epica+draconian 17-18-19 haziran sonisphere festival 10 temmuz judas priest 10-11 eylül opeth+katatonia bu listeye bakıyorum cepteki paraya bakıyorum sonra bi sigara yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Of nasıl izmir'e gelmezler, umarım değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bi keresinde gelceklerdi İzmir'e, ilk başta açıklamışlardı İzmir diye. Sonra İzmir'i iptal edip Eskişehir'e geldiler. Çok gülmüştüm İzmir'deki arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mayısa ertelenmiş konserler 12.05.2011 (TUR) Istanbul - t.b.a. 14.05.2011 (TUR) Ankara - Hurriyet Ankara Genc Nota Yarismasi Finali 15.05.2011 (TUR) Eskisehir - 222 Park kaynak: http://www.haggard.de (official siteleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 teyy... izmir gene yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 DeadSkinMask said: 4 mart parov stelar 9 mart god is an astronaut 18 mart haggard 26 mart UNKLE 27 mart tristania+epica+draconian 17-18-19 haziran sonisphere festival 10 temmuz judas priest 10-11 eylül opeth+katatonia bu listeye bakıyorum cepteki paraya bakıyorum sonra bi sigara yakıyorum. nası bilinmez !! ya da nası unutulur !!!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 CthuLhu said: yakında anathema gibi olacak bu haggard türkiye işi de ahahah +1 anathema 15 tl ye çıktı geçen sene. baya samimi bi fiyat dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 34 tl, http://web03.biletix.com/etkinlik/MKIT6/TURKIYE/tr kimler gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 anathema turk vatandasi olucakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar