sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 CthuLhu said: sesu said: +24 muhabbeti olursa annemle giderim ben. öyle olmuyo artık. önceden 18 yaş altı öyle anasıyla dayısıyla giriyordu, farklı bileklikle içki satışı yasaklanıyordu. artık direk girişi yasak. O zaman GG ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bon jovi ne lan Yok its my life sffdsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gidilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ofgeyfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bon Jovi biletleri satışa çıkmıştı, en ucuzu 110 galiba; vip falan 270. Ama şimdi VIP satın alanlara festivalin geri kalanına da ücretsiz giriş vereceklerdi. Sabah biletix linki vardı; şimdi kaldırmışlar siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bu konserlerde +24 olmaz merak etmeyin. hayvan gibi sponsorları var purple concertin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 +24 dinliyo mu ztn bu grupları ya xdxdxdxdxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 zaaaaaaaaaaa xDxdxdxdxdxdddddxdxdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Şaka mı o soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şaka şaka http://images.memegenerator.net/Poker-Facee/360156/SmallThumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 artık burasıda trollerin eline geçmiş sanırım yada ben troll olduklarını umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sahibi geldi imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 S-H said: artık burasıda trollerin eline geçmiş sanırım yada ben troll olduklarını umut ediyorum umut fakirin ekmeğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bon Jovi New Jersey'i 88'de yapmış, yani o yıl doğanlar konsere gidemiyor. Düz Mantık : Slippery When Wet çıktığında daha babanız tohumları atmamıştı. Seneye Tokio Hotel geliyormuş, efes sponsor, ona gidebilirsiniz. Not : Evet, çok zevk aldım. Birde Bon Jovi açık hava konseri olmazsa organizatörü rehin alır, fidye isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 S-H said: artık burasıda trollerin eline geçmiş sanırım yada ben troll olduklarını umut ediyorum akıllarınca eğlendiğini zannedip trollediklerini falan sanıyolar 1 gram zekalarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahahaahaha judas ne lan diyenler olmuş , rockncoke a gidip headbang yapın siz tokio hotelle cezayla falan artık kim geliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 judas kim ? ciddiyim bunu derken bon jovi ve whitesnake in yanında judas kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bon jovi ve whitesnake ile judas ı nasıl kıyaslayabiliyorsun?aynı tarza sahip olsalar tamam dicemde sen judası beğenmiyosun diye bu adamlar heavy metalin tanrıları olmadığı anlamına gelmiyor , konuşurken boş boş laflar etmeyin judas kimmiş ahaaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 tekrar soruyorum judas kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 hatta şyöle sorayım adamlar bon jovi ? siz kimsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: tekrar soruyorum judas kim ? geliyorum trole birazdan yoldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 söyle bişi var bon jovi konseri için abo sahne önüne tekrar sahne önü koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahahaha bu ne lan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 24+ olayı bence RTE'nin yaptığı en iyi icraat, kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar