Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bon jovi adına bir başlık açılmış ama festivalin diğer günlerine de sırasıyla judas priest ve whitesnake eklenince yeni başlık açıyım dedim. http://judaspriest.com/news/fullstory.asp?id=E7A314DB-9F2F-478E-AFE4-C9811CCB1EB2 bon jovi konusunda bazı belirsizlikler olduğunu duydum, inşallah olmaz da bi dry county felan izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 belirsizlik yok gibi gözüküyor emin dğeilim, festivalin organizatörünün tweet'ini paylaşıyorum: allah allah yahu bon jovi, whitesnake ve judas priest aynı festivalde mi çalacak yani? evet aynı festivalde! hemde dahası da var şşşttt ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 peki alkol firması sponsor olmayacak mı şimdi bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sanirim tanriya inaniyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 +24 falan çekmeselerde gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kazlıçeşme neresi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bon Jovi stad konseri olmuyor mu yani şimdi ? Hobarey, "liseli yıllar üstadlarına saygı kuşağı" nda alice in chains'den sonra üstüne çizik attırabilceğim bir konser daha. Edit : istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bu isimlerin topicinde metallica ismi gecmesin lutfen. 24+ koyarlarsa olay cikar. Alkolsuz olsun umrumda degil yeter ki gidip guzel guzel canli canli dinleyelim adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abii geçen sene kaçırdım bu sene kimse gelmez nolcak yiee diyodum gelenlere bak. fml http://img137.imageshack.us/img137/7247/1195i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Vaaaaaaytsnake derim lan bu işe şahane festivalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 PRIEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Deacon said: Bu isimlerin topicinde metallica ismi gecmesin lutfen. 24+ koyarlarsa olay cikar. Alkolsuz olsun umrumda degil yeter ki gidip guzel guzel canli canli dinleyelim adamlari. ehehe cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bu alkolsüz konser muhabbetine alışamıcam sanırsam. Bir elde sigara, bi elde alkol, ulan ne güzel takılıyordum. Şimdi sigara iççem, yanında alkol olmicak, böle bi boşluk olucak, hoş olmicak B)-(tu) - :)o(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 +24 olur gibi geliyo bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Niiiii? Whitesnake miiiiğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 +24 muhabbeti olursa annemle giderim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sene 2011 hala bunların aynı anda türkiyeye gelmesine şaşıranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ahahha kazlıçeşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 of çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 24- var mı bunları dinleyen hala? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 judas priest falan neyse de bon jovi ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 tunch said: 24- var mı bunları dinleyen hala? :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 priest???? BU SEFER DE TOUCH OF EVIL ÇALMAZSA BASARIM SAHNEYİ! efsane birşeymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şaka maka bu alkol yasası geyiği en çok COCACOLAcıların borusunu öttürecek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar