Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Beta ne zaman basliyor ? Bide preorder yapsam betaya girebiliyormuyum ? Ayrica nerden preorder yapmam gerekiyor? Origine baktim ama fiyatlar baya pahali geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Toplu alim olayini yapsak indirim yapar mi hakkaten ya. Burdan bi 10-15 kisi cikartiriz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ben alirim ama benim amacim betaya girip sistemimin oyuna yeterli olup olmadigini gormek. BC2`de mid ayarlarda gayet oynayabiliyordum ama fps dususleri canimi baya bi skti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben kesin alıyorum. ama öbür ay falan alırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 toptan alıma girerim ben diyenler yazsın sayı çıkarıp soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 O kadar ucuz şeye ben güvenemiyorum bir sikkoluk çıkacak diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Olsun çok paran var baktın bi yamuk çıktı 8 tane kutu al, ev kölelerinle beraber oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Xaenin said: O kadar ucuz şeye ben güvenemiyorum bir sikkoluk çıkacak diye ya. Bana da oyle geliyor da adamin 900 tane alisverisi var ve hepsinden olumlu geri bildirim almis. Gercekci olmak gerekirse sorun cikmasi cok zor. Hem topluca alirsak gidip adami doveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oyunun maliyeti 40 dolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 girerim toptan alıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Deacon said: Xaenin said: O kadar ucuz şeye ben güvenemiyorum bir sikkoluk çıkacak diye ya. Bana da oyle geliyor da adamin 900 tane alisverisi var ve hepsinden olumlu geri bildirim almis. Gercekci olmak gerekirse sorun cikmasi cok zor. Hem topluca alirsak gidip adami doveriz. Ya çıkacak sorun işte dil packi indir, yok onu düzelt yok bunu yap, orasını kurcala burasından kolunu sok ağzından çıkar tarzı uğraştıracak şeyler olmasını istemiyorum. Basayım oynayayım diyorum ama alırım herhalde. 2-3 kişi daha getiririm yanımda eğer indirime koşulacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Akalım adamın elindekiler bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 2007 senesnde call of duty ve left 4 dead cd-keyi almıştım, region lock yediği için elimde patlamıştı. ona göre. Dedi arkadaş, bir araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 fiyatı ne kadar olacak bu oyunun çıktığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 120 130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 110'a yuvarla lan işte 60 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 60 ise çıkış fiyatı 40 dolara gelir o bana. hmmmm bilemedim napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sovyetler iyisini yapar gençler telaş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şuraya yazın o zaman bi sayı çıkaralım. ben deha$'ta yarbayım hallederimsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 asdfas yarbay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ya arkadas benim sorularim arada kaynamis gitmis. Predorder yaparsam betaya girebiliyormuyum? Bu bizim rus cdkeylerle betaya girilirmi bi yazin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Kesin beta accessi MoH alanlar içindi sanırım, kalanı şansa olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ya korkacak bişi yok, ben 4-5 oyun aldım bu elemandan, öyle 3 kaat peşinde değil, anlaşmış bi Rus sitesiyle üstüne 3-5 koyup normal satışını yapıyor işte. Ayrıca EA oyunlarında dil sorunu bile olmuyor, direk düzgünce çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi yarın falan çıkmaz mı oyun bir ihtimal. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 28 Ekim sanirim cikis tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar