mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 jonq said: said: Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Tysre 6th Grenade kill Bu nasıl bir moddur. Grenade ile adam öldürdüm diye kickleniyorum lolBen L96 kullandım diye kicklendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bazı serverlarda yasak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Geçen gün SKS kullandığım için kicklendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ben bir serverda ts'ye girmedim diye kicklenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 m26 dart glitch var, 500metreden tek atıyor dartla ahahahahahahahahah. hay abv sizin lamerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 nasi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Adamın sesi uykumu getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rWmqWGl0vKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 metro rushı severek oynamaya başladım ya, noldu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 daimi olarak kazanan takımda isen seversin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 yoo ezilen takımda da oluyorum da o koridorlarda dehşet saçmak zevkli oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 USAS nerf yemeden once cok iyidi metro. smoke+usas rush tam bir kamikaze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 usas nerf değil normalize artık onun adı. zaten skor odaklılar için bi abuse bitiyo bir diğeri başlıyo. metroda gl ile başladı. serverlar haklı olarak banladı silahları. usas + frag round geldi o gitti shotgunlara frag takıp sabit noktaya spam başladı. şimdi de herkes dartla oynuyo zaten. fu DICE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 metro'nun rush'ı o kadar kötü değil ki zaten. assault leş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 metro, millet çabuk çabuk silah açsın, puan toplasın diye oyuna konmuş bir harita. bazen zevkli oyunlar çıkıyor; ama genel olarak akıllara zarar. açık havada kullanmaya korkacağın silahlarla daracık koridorlarda kapışıyorsun, mantık hatası var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Naalaka? Bc2'deki rush haritaları gibi kopuk olmaması bile başlı başına bi artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Buradan devam: http://forum.paticik.com/read.php?40,6265935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar