Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi bakalım,
oynamak isteyenler ekleyebilir mard0x (0 yazıyla sıfır)

bir de patch dolasıyla patlamış galiba oyun, punkbuster atıyor herkesi? 30 sayfa topic var forumlarda.
Mesaj tarihi:
Gittigidiyor'da Sanalsaray nikli kullanıcı yeni rusçu, sorulara yanıt veriyor ilgileniyor ve cdkeyi 1-2 dakkada yolluyor süper eleman, bizim rusçu Nuclear artık sorulara cevap bile vermiyor o yüzden sanalsaraycı oldum artık asdasdads
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sanal_Saray_Online_Oyun_Dunyasi/MEDIASARAY/?flt=all&cat=448962&page_num=3&ord=1
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

var ya bi sürü rusçu nette, vardır illaki birinde. bu arada karkand sapphire ekran kartın varsa beleş ufak bi abusela.

Get Back to Karkand DLC for free with the purchase of Battlefield™ 3!
Sorry, this promotion has closed. Keep checking the free promotions area for more great stuff, coming soon!

:((((
Mesaj tarihi:
Burax said:

Silphatos said:

var ya bi sürü rusçu nette, vardır illaki birinde. bu arada karkand sapphire ekran kartın varsa beleş ufak bi abusela.

Get Back to Karkand DLC for free with the purchase of Battlefield™ 3!
Sorry, this promotion has closed. Keep checking the free promotions area for more great stuff, coming soon!

:((((

ben halen devam ediyor sanıyordum ya en az 3 aydır vardı bunların sitede bu promo ama herhalde bu karkandı beleşe alma mevzusu çıkıca ea iptal etti olayı.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

1mb uydunet ile bf3te akar iken

20mb superonline fiberde azap çekiyorum pinglerim download upload hızlarım mükemmel serverda 42ping olmasına serverin normal olmasına rağmen bende takılmalar mevcut

aynen aynen download dışında BERBAT fiber . keşke almasaydım diyorum ama yurtdışına fiber çıkışı yapılıyormuş bu sene sonunda 20 ms ile takılıcaz bf3 hadi bakalım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...