Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok genelde menzilde tutmayı başarıyorum ve flaredan sonra çakıyorum füzeyi, bazen vuruyor bazen flare işe yarıyor falan yani.
Bide pek füzeyi arkasına alıp dağa taşa götürene rastlamadım, açık alandalarsa atarım zaten.
Mesaj tarihi:
ya spotting demisken, q ya basınca acılan menuden kurtulmanın bir yolu yok mu? reconda scopetan cıkıyor menuyu acıcam diye gerzek oyun. sadece dusman tagleyecem diye 100 takla atıyorum.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ben stingerla locklanıp bekliyorum, pilot flare atıyor sonra az daha bekleyip öyle sallıyorum stingerı, bu şekilde flare yine korur mu heliyi?

Fuze atinca kokpite ses geliyor ya. Ortalama bir pilotsa bile fuzeyi atmani bekler flaredan once.

Stingerlara da nerf gelcek zaten. Heli'lere cok hizli kitleniyorlar. Zaten arkamizda jet varsa direk dusuyoruz. Altta da 2-3 engineer varsa combata girmekten cok kacmakla geciyo vakit.
Mesaj tarihi:
screwy said:

peki niye campaign e battlelogdan giriyoruz.... ya olur serverların coker de benim yapcagım campaignden sana ne bf..

origin'i offline mod'a sokarak battlelog açmadan oyunu açabiliyorsun ve campaign oynayabiliyorsun.

hatta bu şekilde aslında olmadığını sandığımız in-game menu'nün olduğunu görüyoruz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...