Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de Doğalgaz rezervinin tükenmesi!

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

Taşıma su ile ısınan, elektrik üreten ülkemin "gavur" lakaplı 3.ncü büyük ilinde gaz bitmiş. bu nedenle binlerce insan mağdur durumda bu sabah itibari ile. Tankerlerle sıvı olarak taşınarak izmire getirilen doğalgaz her nasılsa(!) plansız bir şekilde tükenmiş.

Alkışlar recep, bülent, hüseyin üçlüsüne.

edit:typo
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya iyide, uyuyomuymuş b. başkanı? belli değil miydi biteceği?
Bi haber miydi bu adam?
ortalığı ayağa kaldırmalıydı 1 ay önceden.

+1

hükümet mi takip edecek arkadaşım izmire ulaşacak gazın rezervini? Enerji bakanı dediğin il il herkesin gazının miktarını mı kontrol edecek. Belediyelerin bu işle ilgili özel birimleri var. Gazı dağıtan dağıtım şirketleri var.

Ocakta gazın bitmesi gibi "aa bitti" mi oluyor bu işler sizce? Hiç olmazsa 1 hafta önceden farkedilir bi durum olacaktır bu.

İzmir'in inanılmaz uyuşuk belediyeciliğinin suçu bu, hükümet ne alaka. Bursa'da da gaz bitse Bursa büyükşehir belediyesi + bursagaz sorumlu olacak. İzmir olduğu için de değil yani. Saçmalığa bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yok devletin degil ozel sektor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından gerçekleştirilen İzmir Doğalgaz İhalesini 0.012 cent/kWh ile en düşük birim hizmet ve amortisman bedelini veren KOLİN A.Ş. kazanmıştır.
Bu sonuçla, KOLİN A.Ş ve TÜRKERLER A.Ş. ortaklığından doğan İZMİRGAZ A.Ş. İzmir'de doğalgaz şehiriçi dağıtım işini üstlenmiştir. İlgili yasa gereği İzmir Büyükşehir Belediyesi yüzde 10 ortak olup Yönetim Kurulu'nda temsil edilmektedir.

karsiyadaki istasyonda ariza varmis. verilecekmis gaz tekrar.

http://www.izmirgaz.com.tr/default.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...