Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mağaza yöneticisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar.
ben intersport un xxx magazasında satış danışmanı olarak çalışıyorum :)bu işte artık 3-5 senenin verdigi tecrube ile başarılada oluyorum hatta genel mudurumuz bir ara seninle ilerde guzel işler yapıcaz diyerekten saglam bir gaz bile verdi! ancak ben işimi nekadar iyi yaparsam yapayım,nekadar çalışırsam çalışayım bizim magazanın serefsiz yoneticisine bir turlu yaranamıyorum :( hani adam bildigin fıkradaki müdür!

yahu bir insan bukadar mı iki yuzlu olur!arkadaşlar adam gelmiş 35 yaşına fakat kendi personelinin arkasından surekli dedikodu yapıp kuyusunu kazıyor.bu yetmiyor gencecik çocukların ekmegi ile oynuyor! herkesin borcu harcı varken kasadan para alıyor,reyondan urunleri giyip parasınıda odemiyor! ayrımcılık deseniz zaten diz boyu ! adam magaza içinde kendinden 10 yaş kucuk adamı kanka edindi ,biz hergun 15 dak. erken işe gelirken bu herif hergun 45 dak. gec işe geliyor hiç bir şey denmiyor.adam birde harbi sapık sabah magazaya geliyor "mail ru" açıyor akşama kadar rus karılarla chat yapıyor.bide magazada 16 tane kamera var ,merkezden goren yok bu nasıl iştir anlamadım vallahi! bizden biri o pc lerin basına gecse hemen telefon geliyor o personel orada ne yapıyor die ama sıçtıgımın adamı butun gun nataşalar ile muhabbet ediyor tık yok:S

boyle bir durumun en kotu tarafıda ne biliyormusunuz? bu yonetici olacak adam magazacılık hakkında çok az şey biliyor yani iş bilgisi anlamında sizin seviyenizin altında ve tesaduffen kendi gibi birinin işe alması sonucu intersport ta çalışıyor.magazacılık yapan varsa bilir her ay belirli bir miktar kota verilir bu magazalara ve o kotanın merkezden tutturulması istenir ! bu adamın bilgisizligi ,cahilligi yuzunden 8 aydır kota tutturamıyoruz ve prim falan da alamıyoruz. magazada ki aklı basında 4-5 personel olarak ne yapacagımızı bilmiyoruz açıkçası.şikayet etsek olmaz bize yakışmaz diyenler oluyor, dövsek ,komaya soksak yok kardeş içeri tıkarlar diyenler oluyor.

çaresiz kaldık bu müdürlere ne yapılır sayın patiler bir akıl verin hele yav:)aslında anlatacak çok ama çok olayı var bu adamında sayfalar yetmez.
Mesaj tarihi:
bişey yapmanıza gerek yok 8 aydır kota tutturamıyosanız yani sizin şubeden memnun değillerse en başta o müdürün başına patlar.

Ama şu anlattıklarına bakarak ne yalan söliim çok tuttum adamı tam benim olmak istediğim tip.Hem işi bilme, hem yat, hem müdür ol.Helal olsun

edit: Satış danışmanı ne yaw Tezgahtar Elite gibi bişşii mi?
Mesaj tarihi:
ben bu alttakiler görüyor işler yürümüyor isyanına hastayım. merak etme yukarıdakiler de bu işe para, zaman vs koyuyor, sizden daha çok gelecek bağlıyor, gayet iyi takiptelerdir. tekipte değillerse de onların aptallığı olur. işini güzel yapan, deneyimli tezgahtara iş mi yok. orası kapanır başka yer olur. oturup müdürle uğraşağına, seninle kişisel bir problemi olamadığı sürece işine bak, çok takma. mağaza ile ilgili bir fikrin varsa istersen kimseyi geçmiş için suçlamadan, gelecek için yazılı olarak önerini yaparsın.
Mesaj tarihi:
aynen rahatsızın dedii gibi yap kasma. ha ben müdürün ayaanı kaydırıp müdür olcam hevesin varsa o zman müdüre oyna. mağazan bikaç kişiyi gazla şikayet ettir, sen kendini geri çek. elemanlar gazı alıp ilerlesin. sen gizli destkçi ol. müdürlük yolu açılır.
Mesaj tarihi:
said:
şikayet etsek olmaz bize yakışmaz diyenler oluyor

önce onları döv?

ıslak sopa vereyim mi?

sonra onları örgütle
Ardeth said:

mağzadaki geri kalan elemanları örgütleyip bir yazı imzalayıp gönderin

ama önce dövün bence
Mesaj tarihi:
tabiki yükselmek gibi bir hedefim var ancak müdürlük için henuz erken :) evet altakiler goruyor işler yurumuyor isyanı bu ama olay tam benim anlattıgım gibi ve daha fazlası !yalnız şoyle bir durum var adam magazayı tayyip gibi yurutuyor,dolayısı ile altındaki adamlarda da bir koyunluk söz konusu yani iş digerlerindeki isyana gelince benim gibi bir kaç kişi hariç digerlerinde aman bana birşey olur korkusu var.bundan dolayı şimdilik zamana bıraktık bazı şeyleri.
Mesaj tarihi:
intersporttan ayrıl.

bunun aynısını bir arkadaş geçen sene yine intersportta yaşadı.

yeni girmişti, silkelerim böyle işi beyaz yakalıların düşünmediğini ben mi düşüncem dedi, ayrıldı.

mağaza da kapattı...

http://images.memegenerator.net/MLIA-fuck-yeah-guy/File/14241/MLIA-fuck-yeah-guy.jpg

hayır hikayemiz bu kadar güzel bitmiyor ne yazık ki, mağaza hala açık, ama müdür dahil herkes değişmiş tanıdık bir tane adam kalmamış içerde iyi ki çıkmışım zaten hayır gelmeyecekmiş o işten diyordu.
Mesaj tarihi:
Intersport dediğin çok rerörö ya sanki, müdür olcaksın allasen.
Ankarada kuruçayırlı aş işletiyo Nike ı da Interi de. Sanarsın ki, Nadallar, Federer ler çalışıyor mağazada. Müdür olabilmen için o çakallar ssofrasında, daha çooook ekemk yemek lazım. Zira frenchising işi işporta gibi bişi oldu artık. Denetim 0, orijinalik 0.
  • Yeni Oluştur...