Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Off sunu canli izleyebildigim icin sansli hissediyorum kendimi. Kac sene sonra adam gibi bir contest izledik ya.

Bu arada gecenin en iyi smaci cok net mcgee'nin iki topla yaptigi ya. Tamam cidden hepsi cok iyiydi de o smac bambaska bir seydi ya.
Mesaj tarihi:
off bu şenol umarım yarın ki maçın spikeri değildir feci baydı oğlancı gerekless detaylara takılıyor tırt neyse kaan kural'ın dediği gibi gelmiş geçmiş en iyi smaç yarışması oldu yahu
Mesaj tarihi:
Net derozanin hakki yendi ilk smaci 48 ederdi min. Zaten blake griffin finale kaldigi an duz bassa bile sampiyon olacakti. Bu arada yorumcularin smac kulturu olmamasi gercekten cok aci en ufak seyleri bile sanki imkansizmis gibi anlatiyorlar biraz youtubedan tfb izleseler fena olmaz
Mesaj tarihi:
haydin iyi geceler. 4 smaç üzerinden değerlendirirsek (3 top hariç biraz ve de son smaçta sayılmayanı sayarsak) ben McGee diyorum fakat tabi bütün smaçlar süperdi.

Bir de yarışmayı kaçırmayayım diye yazamadım

@aquila

bu geceyi canlı izlemek gibisi var mı abi. yarın bence çok pişman olacak uyuyanlar. tarihe tanıklık etmek var, bir de "hea öyle çogzel smaçlar vurmuşlar" demek var.

ha bir de unutmadan

gözler nate robinson u aradı (:P)

Mesaj tarihi:
carter'ın dirsek smacını ayrı bi severdim, griffin panyadan yaparak bir kez daha gönlüme taht kurdu goççum benim

mcgee'nin 2 top smacıyla derozan'ın tek elle havada yakalayıp yaptığı smaç çok iyiyiydi. ibaka'ya yazık oldu ama, adam serbest atış çizgisinden bastı arada kaynadı gitti öyle =)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

En iyisi açık ara panyadan dirsekti.

aynen şudur. Birde griffin fanı filan değilimde abi griffin istese bence direk ortasındanda geçerdi arabanın. ama ya sakatlansa herif izlemekten mahrum kalıcaz ondan sonra. Mantıklı olanı yaptı ki panyadan kol sokma olayı carterınki gibi değil. Yukardaki topa yapıyor bunu.
Topla beraber yükselip değil.Hayvan herif kesinlikle.

Bide baron davis iyi verse pası o 360 derece olan smaç bitirirdi direk yarışmayı.
Mesaj tarihi:
oha heralde 2000li yılların en iyi smaç yarışmasıydı.

lebron-howard-griffin-kobe gibisinden bir 4lü gelmediği sürece de daha iyisi olmaz, olur mu ki.
  • Yeni Oluştur...