Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya adamlar demisler iste finale cıkmak icin en iyi smacları yapalım kalana dayarız showu alırız smsleri
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 griffin'in son smaci gayet basarisiz.
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Off sunu canli izleyebildigim icin sansli hissediyorum kendimi. Kac sene sonra adam gibi bir contest izledik ya. Bu arada gecenin en iyi smaci cok net mcgee'nin iki topla yaptigi ya. Tamam cidden hepsi cok iyiydi de o smac bambaska bir seydi ya.
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 grifin aldi ama cok kaliteli smaclar vardi harbiden
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 En iyisi açık ara panyadan dirsekti.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 süperdi be. bi james white eksikti. bi de sanki derozan finale ekstra bişeyler hazırlamıştı, kalsaydı iyi olurdu ama mcgee çok iyiydi ilk tur :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 McGee düz en iyisiydi bence ama son smaç, ilk yaptığı haliyle olsa bile olmazdı; sonrasında zaten boşladı belli ki. Griffin de iyiydi baya, almasına üzülmem.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dreagloth said: grifin geliyor....
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu lavuk yorumcu bu adamlara bu kadar "oooo" cekiyosa, bi kiza nasil yaziodur acaba.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 1 gecede tüm Slam dunk olayi tarihe gömüldü... eskilerin suratina cat cat vurdular tokatlari helal olsun adamlara :D
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 off bu şenol umarım yarın ki maçın spikeri değildir feci baydı oğlancı gerekless detaylara takılıyor tırt neyse kaan kural'ın dediği gibi gelmiş geçmiş en iyi smaç yarışması oldu yahu
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 evet, hadi bakalim herkes yataklara, bu kadar eglence yeter. nerden izliyosunuz abi siz, tnt'nin sitesindeki calismiyo mu orda?
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Net derozanin hakki yendi ilk smaci 48 ederdi min. Zaten blake griffin finale kaldigi an duz bassa bile sampiyon olacakti. Bu arada yorumcularin smac kulturu olmamasi gercekten cok aci en ufak seyleri bile sanki imkansizmis gibi anlatiyorlar biraz youtubedan tfb izleseler fena olmaz
calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 haydin iyi geceler. 4 smaç üzerinden değerlendirirsek (3 top hariç biraz ve de son smaçta sayılmayanı sayarsak) ben McGee diyorum fakat tabi bütün smaçlar süperdi. Bir de yarışmayı kaçırmayayım diye yazamadım @aquila bu geceyi canlı izlemek gibisi var mı abi. yarın bence çok pişman olacak uyuyanlar. tarihe tanıklık etmek var, bir de "hea öyle çogzel smaçlar vurmuşlar" demek var. ha bir de unutmadan gözler nate robinson u aradı (:P)
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 carter'ın dirsek smacını ayrı bi severdim, griffin panyadan yaparak bir kez daha gönlüme taht kurdu goççum benim mcgee'nin 2 top smacıyla derozan'ın tek elle havada yakalayıp yaptığı smaç çok iyiyiydi. ibaka'ya yazık oldu ama, adam serbest atış çizgisinden bastı arada kaynadı gitti öyle =)
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: evet, hadi bakalim herkes yataklara, bu kadar eglence yeter. nerden izliyosunuz abi siz, tnt'nin sitesindeki calismiyo mu orda?
interperez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dreagloth said: En iyisi açık ara panyadan dirsekti. aynen şudur. Birde griffin fanı filan değilimde abi griffin istese bence direk ortasındanda geçerdi arabanın. ama ya sakatlansa herif izlemekten mahrum kalıcaz ondan sonra. Mantıklı olanı yaptı ki panyadan kol sokma olayı carterınki gibi değil. Yukardaki topa yapıyor bunu. Topla beraber yükselip değil.Hayvan herif kesinlikle. Bide baron davis iyi verse pası o 360 derece olan smaç bitirirdi direk yarışmayı.
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lan zaten gerildim araba gelince bi sakatlık çıkacak diye, ortasından geçse kalpten giderdim o an herhalde dirsek smacında da kolu çürüttü zaten 1 haftada anca geçer o
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oha heralde 2000li yılların en iyi smaç yarışmasıydı. lebron-howard-griffin-kobe gibisinden bir 4lü gelmediği sürece de daha iyisi olmaz, olur mu ki.
Öne çıkan mesajlar