Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 e hydra muta bile collosusun cost/pop oranına yaklaşmıyo zaten. caster ünite kulanmıyosunuz, muta dısındakiler mineral heavy. toss'un sentry biriktirmesi lazım collosus cok gaz istiyo templar keza, upgler korkunc gaz istiyo vs vs vs. 2 popluk hyrdada stalker kadar pahalı değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 zaten colossusuda sıçıyor protosslar, zerg kadar çabuk resuppylyda olabiliyoruz inanın. hani tunca beni falan her türlü düzecek oyuncusunda corruptor 50 ucuzlasın demek cidden troll. @huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben corruptorla colossus counterlamadım zaten ömrümde, çok saçma geliyo yani, counterlayanlar nasıl counterlıyo aklım almıyo. 50 min azalsa belki kullanırım=P. 3-4 tane colossusa kadar infestor neural parasitela idare edip ilerisinde de broodlord/ultra veya ekonomi baya iyileşince ancak corruptor yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Soimyr said: @huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok. sen itiraz etmeyeceksen, söylüyorum şimdi arkadaşlara hemen kaldırsınlar. :D colossus imba iddiasına karşılık bir fikirdi benim dediğim. colossus kaldırılsın gibi birşey bile demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi colosus imba deil cidden sadece pozisyon avantajı olan bi unite bi nevi hareketli siege tank gibi düsünün, sayısı arttıkca tabiki yokedici gibi geziolar ama kesinlikle iyi kullanılmadıgı sürece yapılması riskli bi unite güzel kulanılmazsa kuru force bile ezio colosu kısacası karsıda colos veya siege tank varsa kafa atmıcaksın pozisyon kovalıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 huun said: Soimyr said: @huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok. sen itiraz etmeyeceksen, söylüyorum şimdi arkadaşlara hemen kaldırsınlar. :D colossus imba iddiasına karşılık bir fikirdi benim dediğim. colossus kaldırılsın gibi birşey bile demedim., diyorum huun, marine-maradan stimpack kaldırsınlar blizzard HQ yu ben basıp, "hacım ben protossum colossus cok imba kaldırın" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi o zaman mutaları da yavaşlatsınlar böyle tartışma konusu mu olur. Oyunun en pahalı birimlerinden biri olan, protossun en güçlü silahı olan unit illa ki güçlü olacak yani. Şimdi kimse max pop ZvP savaşını protoss kazanır demesin, zergin olayı zaten durmaksızın savaşabilmesi diğer ırklardan çok daha uzun süre. Stalker gibi aslında "özel görev" birimi olması gereken güçsüz bir birim gelipte ordunun temelini oluşturursa bazı diğer unitelerin güçlü olması gayet doğal ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Soimyr said: @huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok. @bakas haklısın hacu. protoss olarak ikinize de hak verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 code s olayı ne oluyor beyler ? şöyle bir yorum vardı da " There are on the current Code S 15 terrans 9 protoss 8 zerg there were on last Code S Top 8 7 terrans 1 zerg 0 protoss" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dattebayo said: code s olayı ne oluyor beyler ? Üst seviye GSL oyuncusu oluyor Code-S. Şu an yeni bir oyuncunun CodeS alabilmesi için Ro8'e kalması gerekiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ro8 ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 round of 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tvp'de colossus'a karşı efficient bir strateji yok. 10 tane viking basmak zorundasın en az rakip colossus gidiyorsa. sonra alıyorsun atıyorum combat'ı kalıyor elnie 5 viking. boş boş bir ünite. sözde yere iniyo yardımcı oluyo da yalan yani. 5 viking'i boşa basmış gibi birşeysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 1 viking 1 stalkerı dövüyo, o kadar boş ünite değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kıymetini bilmiyosunuz vikingin yere inmesinin.. Phoenixlerimin öyle yapabilmesi için neler vermezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 corruptorların 200 hp ile default olarak 2 ARMORA sahip olmaları çok hayvani bi şey. über bi phoenix kullacısıyım ama corruptorlar karşısında zorlanıyorum cidden. 0 yada 1 armor tamamda 2 armor nedir lan allahsız bliizaaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 O boş ünite dediğiniz viking bizim ordunun ana parçası olan stalkerın dengi sayılır biz napacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Cuce said: 1 viking 1 stalkerı dövüyo, o kadar boş ünite değil insanları yanlış yönlendirmeyelim cüce ya. nası dövüyo viking allasen stalker'ı... birinin armor'ı yok ama armored, diğerinin armor'ı var ve armored'a fazla vuruyo falan... hp'si de net daha fazla stalker'ın. nası oluyor bu iş bi açıkla =) ben efficient diil diyorum. o colossus dövdüğümüzde ekstra kalan 6 tane viking ne demek? 900 mineral 450 gaz demek. 3 tank, 3 mara, 3 marine basarız. aradaki dps farkı ne kadar olur söylememe gerek var mı? tank basmayıp sırf bio'ya gitsek 5 mara, 8 marine mesela... ama colossus gelecek diye 6 dandik viking'e bağlı kalmış oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 stalkerin ayaklarini baglayip gozunu kapatinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 VIKING OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sabonis said: ben efficient diil diyorum. o colossus dövdüğümüzde ekstra kalan 6 tane viking ne demek? 900 mineral 450 gaz demek. 3 tank, 3 mara, 3 marine basarız. bak ne güzel farketmişin sonunda 10 viking fazla 6 tanesi kalıyormuş zaten , 5tane bas colos ve vikingler gitsin kombatta kalan paraylada mara tank marine ne istiyorsan basarsın da... colossusa karşı vikingten daha efficient bi ünite istiyorsan viking yere inince marauder falan olsun ? not : viking en efficient ünitedir vs colos ve fazlasıyla yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 baktım şimdi armor'ını kaldırmıslar vikingin. dövüyodu işte eskiden, attack ratei daha fazla cocuğun. abi öle bişi sölüyosunuzki., tossda marineleri marauderları durdurmak icin sentry basmak zorunda, 100 gaz veriyosun 6 vuruyo lan!! enerjisi artıyo hep, inefficient! e bu böel abi, sen vikingi sayını ayarlıycaksın işte, ya cok basıcaksın combatın basında inicek collosusla, yada az basıcasın sonunda inecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 viking güzel ünite ama yere indirmek mantıklı değil combat için. colossuslara karşı işlerini yaptıktan sonra rakibin explerine gönderip harass yapmak lazım. en verimli bu şekilde kullanılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vikingin tek eksiği oyunda bir tek çay kahve servisi yapmıyor geriye kalan her işe yarıyo nefret ediyorum şu vikinglerden. birde görünmez olsalar tamam bittik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ahaha, this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar