Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IMBALANCED! bitches

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

e hydra muta bile collosusun cost/pop oranına yaklaşmıyo zaten.
caster ünite kulanmıyosunuz, muta dısındakiler mineral heavy.

toss'un sentry biriktirmesi lazım collosus cok gaz istiyo templar keza, upgler korkunc gaz istiyo vs vs vs.

2 popluk hyrdada stalker kadar pahalı değil zaten
Sosyal ağlarda paylaş

zaten colossusuda sıçıyor protosslar, zerg kadar çabuk resuppylyda olabiliyoruz inanın.

hani tunca beni falan her türlü düzecek oyuncusunda corruptor 50 ucuzlasın demek cidden troll.

@huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben corruptorla colossus counterlamadım zaten ömrümde, çok saçma geliyo yani, counterlayanlar nasıl counterlıyo aklım almıyo. 50 min azalsa belki kullanırım=P. 3-4 tane colossusa kadar infestor neural parasitela idare edip ilerisinde de broodlord/ultra veya ekonomi baya iyileşince ancak corruptor yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

@huun: marine-marauderdan stimpack i kaldırsınlar, protosstan colossusu kaldırabilirler itirazım yok.

sen itiraz etmeyeceksen, söylüyorum şimdi arkadaşlara hemen kaldırsınlar. :D

colossus imba iddiasına karşılık bir fikirdi benim dediğim. colossus kaldırılsın gibi birşey bile demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi colosus imba deil cidden
sadece pozisyon avantajı olan bi unite bi nevi hareketli siege tank gibi düsünün, sayısı arttıkca tabiki yokedici gibi geziolar
ama kesinlikle iyi kullanılmadıgı sürece yapılması riskli bi unite
güzel kulanılmazsa kuru force bile ezio colosu
kısacası karsıda colos veya siege tank varsa kafa atmıcaksın pozisyon kovalıcaksın
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Soimyr said:

sen itiraz etmeyeceksen, söylüyorum şimdi arkadaşlara hemen kaldırsınlar. :D

colossus imba iddiasına karşılık bir fikirdi benim dediğim. colossus kaldırılsın gibi birşey bile demedim.
,

diyorum huun, marine-maradan stimpack kaldırsınlar blizzard HQ yu ben basıp, "hacım ben protossum colossus cok imba kaldırın" derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman mutaları da yavaşlatsınlar böyle tartışma konusu mu olur. Oyunun en pahalı birimlerinden biri olan, protossun en güçlü silahı olan unit illa ki güçlü olacak yani. Şimdi kimse max pop ZvP savaşını protoss kazanır demesin, zergin olayı zaten durmaksızın savaşabilmesi diğer ırklardan çok daha uzun süre. Stalker gibi aslında "özel görev" birimi olması gereken güçsüz bir birim gelipte ordunun temelini oluşturursa bazı diğer unitelerin güçlü olması gayet doğal ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

tvp'de colossus'a karşı efficient bir strateji yok. 10 tane viking basmak zorundasın en az rakip colossus gidiyorsa. sonra alıyorsun atıyorum combat'ı kalıyor elnie 5 viking. boş boş bir ünite. sözde yere iniyo yardımcı oluyo da yalan yani. 5 viking'i boşa basmış gibi birşeysin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

1 viking 1 stalkerı dövüyo, o kadar boş ünite değil

insanları yanlış yönlendirmeyelim cüce ya. nası dövüyo viking allasen stalker'ı... birinin armor'ı yok ama armored, diğerinin armor'ı var ve armored'a fazla vuruyo falan... hp'si de net daha fazla stalker'ın. nası oluyor bu iş bi açıkla =)

ben efficient diil diyorum. o colossus dövdüğümüzde ekstra kalan 6 tane viking ne demek? 900 mineral 450 gaz demek. 3 tank, 3 mara, 3 marine basarız. aradaki dps farkı ne kadar olur söylememe gerek var mı? tank basmayıp sırf bio'ya gitsek 5 mara, 8 marine mesela... ama colossus gelecek diye 6 dandik viking'e bağlı kalmış oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben efficient diil diyorum. o colossus dövdüğümüzde ekstra kalan 6 tane viking ne demek? 900 mineral 450 gaz demek. 3 tank, 3 mara, 3 marine basarız.

bak ne güzel farketmişin sonunda 10 viking fazla 6 tanesi kalıyormuş zaten , 5tane bas colos ve vikingler gitsin kombatta kalan paraylada mara tank marine ne istiyorsan basarsın da... colossusa karşı vikingten daha efficient bi ünite istiyorsan viking yere inince marauder falan olsun ?

not : viking en efficient ünitedir vs colos ve fazlasıyla yeterlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

baktım şimdi armor'ını kaldırmıslar vikingin.
dövüyodu işte eskiden, attack ratei daha fazla cocuğun.

abi öle bişi sölüyosunuzki., tossda marineleri marauderları durdurmak icin sentry basmak zorunda, 100 gaz veriyosun 6 vuruyo lan!! enerjisi artıyo hep, inefficient!

e bu böel abi, sen vikingi sayını ayarlıycaksın işte, ya cok basıcaksın combatın basında inicek collosusla, yada az basıcasın sonunda inecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...