buludus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 selam arkadaşlar aranıza bi arkadaş daha geldi Alıntıla
gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 selam :) çay istermisin ?[hline][b]Gimli[b] Alıntıla
buludus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 sağol ama nasıl oyuna nasıl gireceğimi anlatır mısın?Lütfen Alıntıla
buludus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arkadaşlar yaşım 14 bu işlerde yeniyim lütfen yardım edin Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 selam start+programs+games=solitaire[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Pepelek.com bir oyun hizmeti sağlamıyor arkadaşım.Hangi oyundan bahsediyorsun yardımcı olabilirim belki.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla
buludus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ya abi nasıl ultima oyununu açacam yani cd yi yükledim şimdi ne yapacam Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ücretli sunucuda mı oynamayı düşünüyorsun bedava mı www.nebula.gen.tr ye bir bakabilirsin.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla
buludus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 bedava oynamak isitiyorum cd yi yükledim kayıt oldum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Alıntıla
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 şimdi kayıt oldumdan kastın pepelek ise burası uo serverı değil, yani istediğin kader bekle oynayamazsın.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla
buludus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 arkadaş bende ne yapacağımı soruyorum zaten bi yardım etsenize ya!!!,lütfen Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ordan birşeyler çekceksin. o programla servera bağlancaksın. gerisi geliyor zaten Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.