Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cata&gold


Microp

Öne çıkan mesajlar

jc+mining sayesinde wotlk zamaninda gunde 2k rahat kasiyordum. minimum 120g ah fiyati olan str ve int gemleri simdi satabilmek icin 80g bit 100g satis fiyati koymam gerekiyor. diger gemler 20-30 gold arasi. AH tat vermemeye basladi cata sonrasi.

onceden hc farmlardim. dusen item veya de'ler de iyi para yapiyordu. ortalama sure 7-12 dakikayken simdi yarim saat bekliyorum. onda da noob tank veya healer geldiginde grup dagiliyor.

bircok yerde okuduguma gore artik 10k golda para demiyorlar. peki nasil kasiliyor bu goldlar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna vakit ayırabilen insanlar için herb + alch/insc falan çok güzel seçimler para kasmak için.

Ben exp başında baya para kasmıştım, tabii günde 4 saat civarı farm vs. yapabiliyordum. Zaten başka türlü yine kasılmaz. Hele kalabalık realmlerde sadece prime timeda girebiliyorsanız imkansız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

darkmoon deck.. 400k ya yakın para yaptım biraz daha para yatırdım suan elimde 175k degerinde deck war.. ki etrafa hediye ettigim deckler guildie ye ucuza sattıgım deckler falan.. paraya para denmemesinin sebebi acık wotlk boyunca biriken paralar ortaya cıktı onlar donuyo donmeye dewam ediyo..

tabi bi de suan insc ile glyph yapıp tum glyph tiplerini up tutarsan yapıcagın para suan benim konustugun paraların cok ustunde.. eger para diyorsan.. acık ara insc ve herb derim..

bu dedigim is icinde 2 addon a kesin ihtiyacın war

quick auctions ve auctionator/auctioneer..

bunların dısında cok heroic yapıyosan boyle bi ortamın warsa chaos orb lar akıyosa item basına 1k+ kazandıgın craftlar war.. tailoring dısında tabi.. tailoringin suan haftalık getirisi 1k-2k..

gem mine piyasası yok oldu cunku farmerlar farmladıkca farmladı bizde aldıkca aldık.. ee alım azalınca arz talepten fiyatlar surunmeye basladı.. fiyatların surundugunu gordukce yine insanlar yuklendi benim suan elimde 550 uncut rare gem war.. kendi karakterime bile kesmiyorum ahden alıyorum daha ucuz diye..

eger simdi yatırım yapıyım para kazanıyım diyosan.. pyrite ore.. oyunun bi patchinde epic gemler gelicek ve pyrite ore dan cıkıcak bu gemler ve tabiki gene "titanium powder" kafası bisey olucak.. ee simdi bu ortada yok pyrite ore un bi degeri yok olmayınca farmlanan pyrite ucuzdan gidiyo.. bu patchlerde acıklandıgı zaman fiyatlar fırlıycak.. simdi alıp pyrite ore fırlayınca satabilirsin ya da pyrite ore kırılabildiginde kırıp ondan cıkanları satabilirsin.. ama unutmamak lazım bunun devri de 1 -2 aydan fazla olmuycak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denildiği gibi darkmoon kartlarda çok iyi para var(dı). şu an hurricane deck 12kya satılıyor benim realmde, o yüzden riske giremiyorum ben. onun yerine ore alıp prospect ediyorum, çıkan gemlerin birazını shadowspirit xmute, birazını jewel yapıp DE, kalanını da direk satıyorum. bir de yine inscriptionla yapılan 346 ilvl relicler nerdeyse 100% profitle satılıyor bulunduğum serverda. tattooed eyeball = maliyet 1100g, son 3 günde 3 tane asttım 2k'dan tanesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okadar parayı napıyosunuz ? Flaskı AH dan alıyodum ben 200 golda, gene 200g repaire gidiyodu 6k param vardı şuanda 7.5k param var ve hiç ticaret yapmadım aksine raid yaptım.

Oyunda gold değerini anlayamamış biri olarak ciddi sordum :D



Tavsiye edeceğim 10 Man BOT ilk trashler için grp kurun. 1 run 15 dakkada falan bitiyor. 3-4 runda adam başı 700g geldiydi (8 kişiydik sanırım). Epic düşürürseniz tabi +gold.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fefe said:

Birazda grind alanları tavsiyesi alabilirsek iyi olur...


ben sadece herb farmladım kendim hic ore farmlamadım..

azshara veil , stormvine - abyssal depths/shimmering expanse vashyrde

heartblossom - deepholmde heryerde

twilight jasmine , cinderbloom - twilight highlands yuvarlak cizmek yeterli oluyodu

whiptail , cinderbloom - uldum , whiptail sadece sulak alanlarda war
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Tavsiye edeceğim 10 Man BOT ilk trashler için grp kurun. 1 run 15 dakkada falan bitiyor. 3-4 runda adam başı 700g geldiydi (8 kişiydik sanırım). Epic düşürürseniz tabi +gold.


screwy said:

boe epic dusurup satıp paylasmıslar anladıgım kadarıyla


trash drop gold dan bahsediyor , epic düşerse + gold diyor

edik: lol zaten guild run da bankaya gider - hadi epic düştü diyelim 10 kişi paylaşcak o goldu ben daha raid görmedim ,muhtemelen kan çıkar orda :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herbalism de bi problem vardı galiba ?
1saat10dakka dır uldumda ot topluyorum
23stack whiptail +130 v. life oldu
böyle 5 spawn noktasının ortasına geçtim 100 yardlık bi alan
alıyorum mounta binerken karşıda çıktı x 50
server restart geldi şimdi fixlicekler sanırım :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...