Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/921c7c84da8142fd2a899ab24030e20fk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 para kazandırabilir ama bıktım cinli filmlerden. düşük bütçeli korku gerilim bile çekemiyoruz. türküz diye demiyorum isteseler çekerler anasını satim ama seyirci beğenmez bu sefer de. bol kamera sallamalı, sallamalar arasında bi an CGI cin gözüken bir film olur. cin de şundan olursa tutar bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şey demişsiniz o da doğru bu ülkede komedi filmi çekiliyorsa "çekimlerde biz de çok eğlendik eminim seyirci de izlerken çok keyif alacak" korku filmiyse "tek başımıza tuvalete bile gidemedik, çok korkunçtu, acayip şeyler oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 basına yansımadı diyo her şey ortada. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 The Blair Witch Project (1999) 1994 yılında Maryland ormanında kaybolan üç amatör belgesel sinemacının haberiyle başlayan “ The Blair Witch Project ”, bir sene sonra izleri bulunan bu kayıpların çektikleri video görüntülerinden oluşuyor. Bu anlamda seyirciyi “ Acaba bunlar gerçekten oldu mu ? ” gibi kuşkulu sorulara sevk eden film, yarattığı ikilemi başarıyla pazarlayarak oldukça büyük bir hasılat elde etti. dedeler filmi için sölenen şey de baya baya orjinalmiş yuh artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 MasterHapLo said: yillar once starda bi dizi vardi cinlerle alakali. Baya guzeldi ama fazla bolum oynamadan kaldirmislardi. İsmini hatirlayamadim ama. sadettin teksoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ben o dizinin müziğini hatırlıyorum ama ismini hatırlayamıyorum iyi mi haha hatta şöyleydi halaleeeey halalaaley halaleeeeey hala lumbaalleyy heyyaaaaloo heyyaalooo heeeeeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sır dosyası. Şarkı da Demir Demirkan ahura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aboovvvvv baya tirt bisi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 müthiş süper ultra. hemen amatör kamera çekimi yapayım yeni trende ayak uydurayım çünkü müthiş cool bir şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bugün King's Speech'ten önce fragmanını ilk defa izleme şerefine eriştim,bu ne ya off,üstüne para verseler gitmem,en sevmediğim tarz çekimler,hareketi kamera,gerçekmiş hissi veriyolar güya,hıhı peki oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nobrain in zencilisi zannettim. korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 merak ediyorum... bu hafta sonu vizyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 samsun'da olup ve gidecek var mı, merak ediyorum ama tek gitmeye de korkuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ekşiden alıntı "teaser'da diyor ki, ocak 1989'da böyle böyle haberler çıktı, 11 ocakta da gazeteci h. b. köye gitti. o zaman dedim ki ben de 10 gün var arada. gittim milliyet.com'a üye oldum. arşivlerine girdim. 10 ocaktan başlayarak geriye doğru 1. ve 3. sayfaları tararken ne göreyim. 8 ocak 1989 tarihli gazetenn 3. sayfası yok arşivlerde. isteyen girsin baksın. bildiğiniz gibi bu tür olaylar 3. sayfada duyurulur. aha da resim: http://img850.imageshack.us/img850/8949/millif.jpg bu işin içinde bir iş var beyler. şimdi çok heyecanlandım. hurriyet'e falan girip 08 ocak 1989 tarihli gazeteleri bulacağım. eğer onlarda da kayıp varsa: (bkz: uuu beybi güzel bi hareketlenme oldu bende) edit: sabah ve hürriyet'in o tarihli gazetelerine ulaşılamıyor. milliyet hakikaten güzel arşiv tutmuş. şimdi soracağım kendilerine neden 3. sayfa yok o gün diye. yakında ben de kaybolabilirim beyler." said: açıp bakacam yarın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kara dede dedilert gulyabani çıktı http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 quixef said: nobrain in zencilisi zannettim. korktum. aynen. algılarım kaydı sanal alem yüzünden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 SeaGle said: Kara dede dedilert gulyabani çıktı http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg Çocukken çok korkutucuydu abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Var mı giden nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eet bende istinyede gördüm orada bile oynuyor bende merak ediyorum. K said: aan Karsan (1,5) Bundan yaklaşık otuz sene önce, yönetmeni Ruggero Deodato'nun filmdeki bazı sahneler nedeniyle mahkemelik olmasına sebebiyet veren sansasyonel kült 'Cannibal Holocaust' ile sinema yeni bir alt türe merhaba dedi. Gösterildiği dönemde, dehşet verici gerçekçiliği yüzünden başı belaya giren Cannibal Holocaust'ın üzerinden yıllar geçtikten sonra da, bir grup genç Maryland'deki Black Hills Ormanlarında bir cadı efsanesini araştırma amacıyla yola çıkıp bizi tüm zamanların en ürkütücü filmlerinden biri olan Blair Cadısı (The Blair Witch Project) ile tanıştırınca, "kurmaca sahicilik" türümüz dallandı budaklandı; Paranormal Activity,Canavar (Cloverfield), Rec: Ölüm Çığlığı ([Rec]) gibi popüler örneklerle bu günlere kadar geldi. Bizim sinemamız da bu furyaya karşı elbette ki kayıtsız kalmayacaktı. izleyici yorumları 5 üstünden 3,4 ortalama beyazperde'de 1.5 yildiz vermiş üstteki nedenlerden dolayı bilmiyorum kararsız kaldım değermi gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Vendy said: SeaGle said: Kara dede dedilert gulyabani çıktı http://www.hormonsuzfikirler.org/wp-content/uploads/2010/11/gulyabani.jpg Çocukken çok korkutucuydu abi bu. ben hala korkuyorum yapmayın ulan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi bence çok fazla küçümsüyoruz türk sinemasını , tamam güzel örnekleri olmayabilir fakat iyi işlerde çıkıyor.. Bence o kadar salak saçma filmler izliyoruz , sırf destek olmak amacıyla bile gidilmesi gerektiğini düşünüyorum ben türk filmlerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 beyler bu olay gerçek benim dedem zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 olayi ne dedenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar