Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.SWF Dosyasını İndiriyorum Boş Çıkıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi o link'ini verdigin hali bile calismiyorki. SWF'nin cagirdigi URL'ler 404 falan veriyor. Content'i alamadigindan ekrana bir sey de gelemiyor.
Mesaj tarihi:
bu mu?

Mesaj tarihi:
O sayfadan sana lazim olan kisimlar sunlar;

<script src="/scripts/swfobject.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

var flashvars = { cat_id: 3 };

var params = { menu: "false",scale: "noScale",bgcolor: "#ffffff",wmode: "transparent"};
swfobject.embedSWF("/images/banners/slideshow_565x265.swf", "banner_565x265", "565", "265", "9.0.0","expressInstall.swf", flashvars, params);

</script>

<div id="banner_565x265">

</div>

Mesaj tarihi:
head'in içine şunu koydum:

sonra body'nin içine de şunu:

nerde hata yapıyorum anlamıyorum..
Mesaj tarihi:
Herhangi bir element herhangi bir CSS'e ait olamaz abi, CSS, element'e ait olur. Daha dogrusu isaret eder.

Neyse,

O DIV'in orada bulunmasi zorunlu. Oraya bos olarak koyacaksin onu, swfobject replace edecek.
Mesaj tarihi:
di baba olmuyor ya. bak ikilim.com'a (koymaya çalıştığım site) kodları yükledim. bir kaynak kodlara bakıp nerde hata yaptığımı söyler misin? Söz bundan sonra hostumu senden alacam bak :D Herkese seni tavsiye edecem..
Mesaj tarihi:
Muhtemelen o SWF dosyası dışarıdan bir XML vb. bir dosyayı içeri yüklüyordur. O da senin hostunda bulunmadığından dosyaya erişemiyor ve sonuç alamıyorsundur.

Javascript in doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için hostunda bulunan başka bir basit swf ile test edebilirsin.
Mesaj tarihi:
tamam başka bir swf üstünde denedim script çalışıyor.. nasıl indiricem o flash'ı kendi bilgisayarıma şimdi? download ediyorum gerçi ama çok küçük bir dosya iniyor.
Mesaj tarihi:
O flash'i calistiramayacaksin muhtemelen cunku disardan data cekiyor ve sen onu kendi host'un altinda cagirdigin anda ayni dosyayi senin host'unda da ariyor.
  • Yeni Oluştur...