Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.kale-ikilimyapi.com/images/banners/slideshow_565x265.swf adresindeki banner sitesinde canavar gibi çalışıyor ama indirince boş çıkıyor. Bişi anlamadım.. Yardım lütfen.. O banner'ı alıp kendi siteme koymam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Cunku farkli konumlardan bilgi cekiyor o swf xml olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 di kardeş bi yardım eder misin nasıl koyacam ben onu kendi siteme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Abi o link'ini verdigin hali bile calismiyorki. SWF'nin cagirdigi URL'ler 404 falan veriyor. Content'i alamadigindan ekrana bir sey de gelemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.kale-ikilimyapi.com adresinde ortada dönen flash banner'ı almaya çalışıyorum. O sitede çalışıyor. Onu nasıl alıp kendi siteme koyacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.kale-ikilimyapi.com/images/banners/slideshow_565x265.swf?cat_id=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çok saol peki bunu sayfama 565x265 boyutunda nasıl embed edecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya çıldırcam lütfen yardım. aşağıdaki kodu yazıyorum embed etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 swfobject kullan. Hatta adamlarin sayfasinda olani alabilirsin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi neresini bi yardım et lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 nefret ettim flashtan ya.. beceremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 O sayfadan sana lazim olan kisimlar sunlar; <script src="/scripts/swfobject.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript"> var flashvars = { cat_id: 3 }; var params = { menu: "false",scale: "noScale",bgcolor: "#ffffff",wmode: "transparent"}; swfobject.embedSWF("/images/banners/slideshow_565x265.swf", "banner_565x265", "565", "265", "9.0.0","expressInstall.swf", flashvars, params); </script> <div id="banner_565x265"> </div> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 head'in içine şunu koydum: sonra body'nin içine de şunu: nerde hata yapıyorum anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bir div eksigin var iste. Yukardaki mesajima bakarsan anlican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 iyi de o div adamın kendi css'ine ait değil mi? nasıl kullanacam ki onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Herhangi bir element herhangi bir CSS'e ait olamaz abi, CSS, element'e ait olur. Daha dogrusu isaret eder. Neyse, O DIV'in orada bulunmasi zorunlu. Oraya bos olarak koyacaksin onu, swfobject replace edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 di baba olmuyor ya. bak ikilim.com'a (koymaya çalıştığım site) kodları yükledim. bir kaynak kodlara bakıp nerde hata yaptığımı söyler misin? Söz bundan sonra hostumu senden alacam bak :D Herkese seni tavsiye edecem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Muhtemelen o SWF dosyası dışarıdan bir XML vb. bir dosyayı içeri yüklüyordur. O da senin hostunda bulunmadığından dosyaya erişemiyor ve sonuç alamıyorsundur. Javascript in doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için hostunda bulunan başka bir basit swf ile test edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tamam başka bir swf üstünde denedim script çalışıyor.. nasıl indiricem o flash'ı kendi bilgisayarıma şimdi? download ediyorum gerçi ama çok küçük bir dosya iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 O flash'i calistiramayacaksin muhtemelen cunku disardan data cekiyor ve sen onu kendi host'un altinda cagirdigin anda ayni dosyayi senin host'unda da ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tamamdır başka bir swf buldum. onunla yaptım. teşekkürlerimi sunuyorum. dağılabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 di'ye madalya vermek istiyorum bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sabır madalyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 çişimediyom çişimediyom popom kuru kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar