Somon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 konu dışında post kasılıyo muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ohoo en güzel burda kasılıyo hatta. O değil de, Naaru olmasın lan bu, baksana bu videoda da var http://www.youtube.com/watch?v=LPXMejZSNWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 söylendimi bilmiyorum ama bu olay fake 4 video var 3ünde ışık patlarken 4.cüde patlamıo falan açılar farklı olsada aynı zamanlamalara bakınca ışıkların pozisyonu yanlış vs 3ünde ses varken 4. görüntüde patlama sesi gelmio gibi gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lemuria said: keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. abicim büyüyle alakalı değilki teknoloji ile alakalı bişey adamla sübahaneke ile uçurmuyor onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lemuria said: keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. Böyle düsünen bi arkadasim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adamlar zilyon ışık yılı mesafeden gelebilecek teknolojiye sahip olacak ve kendilerini böyle mal gibi kameralara yakalatıcaklar ha?! beyler uzaylılar gelirse öğrenmemizi isterlerse öğreniriz, istemezlerse kimsenin ruhu duymaz.ha uzaylı var mı orası apayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.glogster.com/media/4/25/37/25/25372524.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yüzbaşı bariz resmini tercih ederdim ama olsun bu da oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: lemuria said: keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. Böyle düsünen bi arkadasim olmadi. arkadaş olabiliriz :) Miyaw1 said: lemuria said: keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. abicim büyüyle alakalı değilki teknoloji ile alakalı bişey adamla sübahaneke ile uçurmuyor onları. büyü diyince benim aklıma merlin, warlock, mage falan geliyor, o dediğin gelmiyor ki. bence teknoloji olmaz, yüksek mana regen ile piramitleri uçurabilirim inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Archangel_ said: yüzbaşı bariz resmini tercih ederdim ama olsun bu da oldu :P meme olacak bu yüzbaşı bariz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Archangel_ said: adamlar zilyon ışık yılı mesafeden gelebilecek teknolojiye sahip olacak ve kendilerini böyle mal gibi kameralara yakalatıcaklar ha?! beyler uzaylılar gelirse öğrenmemizi isterlerse öğreniriz, istemezlerse kimsenin ruhu duymaz.ha uzaylı var mı orası apayrı zilyon ışık yılını o hızda gidenlerde kat edemez :) samonyolunun dışına çıkabilen varsa helal olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi adamlar böleeee zamani uzayi büküyolar. Böle kagit gibi anladin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lemuria said: Marveloth said: lemuria said: keşke UFOlar olsa.. hani gerçekten olsa.. çok eğlenirdim ben.. büyünün gerçek olmasını istemek, süpermeni istemek gibi bişey bu sanırım. Böyle düsünen bi arkadasim olmadi. arkadaş olabiliriz :) Selam ben kunter. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: Abi adamlar böleeee zamani uzayi büküyolar. Böle kagit gibi anladin sen? yaw s.kkodan birinin teorisiyle konuşuyon bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: sana laflar hazirladim. i am ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adamlarsa gelsinler lam! öle enerjiymiş ışıkmış topmuş tentaclemış falan istemez, adam gibi uzaylı istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Tüm uzaylilar kadin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hadi be! oha iyimiş lan o zaman of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 öyle böyle değilmiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Valla olm. Beni aldilar yanlarina gördüm. Sonra geri geldim is yok burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Marveloth said: Tüm uzaylilar kadin!! kadın olmaları yetmez. ukraynalı kadın olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 onlar da bizim için uzaylı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar