moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu tempoya galatasaray dayanamaz bi gol daha gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zapata bence ufuktan kalıte olarak ustun degıl.adam kaleye gelen her sutu ya aldı yada sektırdı,ufugun gunahı neydi,tek hata yaptı herıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 su maçtan sonra hagiyi gönderirdim yemin ederim galatasaraylılıgımızdan soguttular.takım degiştirme noktasına geldim yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yemin ederim cıldırıcam camı açıp küfür ede ede bağırıcam pas yapamıyoruz ak adamlar araya nasıl giriyorlar abi ne biçim adamsınız siz ya abi ben anlamıyorum acaba futbolcular başkanı göndermeye falan mı çalışıyorlar kötü oynuyorlar böle. böle bişi olabilir mi? reykard'da böle hagi'de de böle. bu nedir ya adam gibi bi galibiyet göremicekmiyz lan biz Red said: takım degiştirme noktasına geldim yemin ederim aynen abi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: yemin ederim cıldırıcam camı açıp küfür ede ede bağırıcam liselimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aman diyim beşiktaşı tutmayın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Abi takim mahalle takimi gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 HAHAHAHAHAHA dani dalga geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Revenant said: escape said: yemin ederim cıldırıcam camı açıp küfür ede ede bağırıcam liselimisin? liseliyim evet lise 2 ye gidiyorum ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 net penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 penaltisini vermediler gaziantepin oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 oha penaltıyı yedi adnanın 21 gün men cezası işe yaradı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 aynen abi net penaltı verilmedi yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hakem skordan dolayı cesaret edemedi penaltıyı çalmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Abi bu nedir? Cana stoper neill onlibero Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nerden bakarsan bak penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bi kac kişinin atılması lazımdı şu macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fde said: hakem skordan dolayı cesaret edemedi penaltıyı çalmaya evet. saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 farketmez nasılsa elenicez hagiye tebrik ediyorum.burdan galibiyetle ne kötü beraberlikle cıkardık naptı ne etti ittire ittire yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hadi yine iyi yirttiniz cimbomlular net penalti verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Verse ne olur abi. Maçı mı çeviricez burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şimdi ne olacak aslantepede biz bunları kaç kaç yenmemiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet gol yemezseniz arenadan mis işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 antep'in penaltıyı vermediler abi. 2. maç için cok daha avantajlı olucaktı antep. sora hakemler falan diolar yoneticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar