dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 GOOGLE DİYE BİŞİ VAR TÜM SORULARA CEVAB VERİYOR!!! http://www.google.com.tr/images?q=electric+heater+canada+engine&hl=en&safe=off&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi http://en.wikipedia.org/wiki/Block_heater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben daha çok buraya gelecek cevapları merak ediyodum :/ Foto verene kadar herkes dalga geçiyodu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şimdi gördüm ben başlığı, keşke önceden okusaymışım.. patinaj'a atıcaktım onnçün açmıştım. sefgili dalga geçen patilere de seslenelim o zaman.. "keyword falan çalışın arada" said: What is the cost of the block heater? They do give it on their site, but you have to do some digging for it, I wonder why they make it that way... $1695 installed For saving gas it wouldnt be too beneficial. It would be great to reduce wear and tear along with not having to be layered up until the engine warms up. The air heater I think would be great for installing into a trailer or camper. If this stuff was about half the price it would be more justifiable. It does include installation cost, as long as theres no other hidden costs like adapters, pipes, etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Penthesilea said: yav said: benim bildiğim egsoza tıpa tıkıyorlar soğuk hava girip iç aksamı dondurmasın diyeyahu deneyip olucek millet. unutur da arabaya biner motoru calistirirsan ne oldugunu anlamadan karbonmonoksit zehirlenmesinden gidersin. programlanabiliyor arabalar belli araliklarla motor klima falan calistiriyorlar. DENEMEYİN ARKADAŞLAR ucuz bir espri girişimiydi zaten kimse gülmemiş çok üzüldüm komşulara karşı ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Espri diye şeytme şimdi işletmeci. Bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Absolut said: Motoru gece donmaya karşı koruyan bi sistem vardır external elektrikle ılık tutuyordur yani bölgeye özel bi çeşit elektrikli battaniyenin hallicelisidir muhtemelen :P elektrikli battaniye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 "roket adam" said: SELAM. Arkadaşa topiğin linkini attım, MSN'den yazdı. Resim isteyeyim mi sdflşkjsdf dogru lan bu fise takiyolar arabalari gece donmasin diye hava -30 olunca sabaha calismiyo arabalar o yuzden fise takiyolar ki benzin ve aku donmasin tamam abi winnipegteyim ben ve bu dogru insanlar geceden fise takiyolar arabalarini hava -30 olunca sabaha calismayabiliyo arabalar bu yuzden fise takiyolar ki aku ve benzin donmasin arabalara ozel bi fis sistemi takiyolar burde her arabanin bi fisi oluyo onunde sarkiyo farin altindan gece arabani park ettigin her yerde prizler var arabani oraya takiyosun ve sabaha kadar orda kaliyo evet iste benim hikayem ahah bu devamlı aynı şeyleri tekrar edip, doğru olduğuna ikna etmeye çalışan forward mail gibi olmuş.. üzgünüm dostum, arkadaşın bir spammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gözünde çapak kalmış pasaklı çocuğa dönmüş lan güzelim arabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahahahah evet, özellikle "abi ben winnipegdeyim ve bu doğru" kısmı direkt "teyzem denedi ve bu doğru" shhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Türkiye de öyle bişey olsa o prizleri ne sömürürler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar