jasmine Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya arkadaslar sunu anlamis diilim öss birilerini universiteli yapmak icin mi yoksa universiteden men etmek icin mi ?eger universite sınavi birilerini ii bi okul sahibi yapmakssa neden kazanamayanların sayısı kazananlardan daha fazla ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu soruya cevap aramaktansa gidip bin test çözerim daha iidir çünkü cevap bulsamda takan olmicak takan olsa bile kimseyi etkilemeyecek...[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 salla öss nin saçmalığını ehe test çöz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öss hiçbir sınav amacı olmayan sadece insanları elemek iyi bir eğitim görebilmelerini veya görememe leri sağlamak için bildiğim kadarıyla sadece emin diilim türkiye uygulana bir saçmalık yurt dışında admlar 7-8 yıllık çalışmalarını sonucunda düzgün bir ii bi eğitim görebiliolar keşke burdada böle olsa biz 3 saatte geleceğimizi belirlios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: YSidiousY, 01 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki: öss hiçbir sınav amacı olmayan sadece insanları elemek iyi bir eğitim görebilmelerini veya görememe leri sağlamak için bildiğim kadarıyla sadece emin diilim türkiye uygulana bir saçmalık yurt dışında admlar 7-8 yıllık çalışmalarını sonucunda düzgün bir ii bi eğitim görebiliolar keşke burdada böle olsa biz 3 saatte geleceğimizi belirlios ama orda geçmek için hayatını veriyorsun burada 1 seneni. sistemi kötüleyeceğinize ders çalışın , benim gibi üniversite kazanın :p çünkü türkiye'de işleyen EN İYİ sistemlerden birisi ÖSS şu anda. kim ne derse desin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 çalışsa nolcak ki zaten belirli sayıda üniversite ve kontenjanları ver herkes çok çalışsa ne olacak bi düşünün[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 adı üstünde (ö se se )öğrenci seçme sınavı koyun mu seçiyorsun kardeşim?[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Arkansis, 01 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: salla öss nin saçmalığını ehe test çöz +1[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyide $imdi biraz mantikli du$unun her yil oss universiteye ba$layan 10 milyon insan olsa bu kadar universiteye nasil gireceksinki ? sandalye kapmaca gibi ilk gelen kazanir mantigimi yapacaklar? mecburi sinava sokacaklar ve iyi olanlar girmeye hak kazanacak ve butun yil evde aylak aylak oturanlar giremiyecek budur yani ha yetenek sinavi tarzi bir$ey olsa belki daha iyi olabilir ama sonucta oss'nin yanli$ olan bir yani yok siz sadece e$ek gibi cali$maktan bayip oss'ye suc atiyorsunuz ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya ben lise 2 deyim hazırlığı atladım lgsye çalştık şimdi hemen bi sene dersaneye başladık daha liseye 1 senede zar zor alıştık benim yabancı arklarım var onlar rahat 8 senede her sene okul notlarını ii getirmeye çalışıolar benim demek istediğim o tek sınav orda girmek istediğin üniversitenin yapıcağı sınav(UCLA,Oxford,Harvard) ben zati okul notlarımı ii tutuyom ama yinede ek çalışma gerekio (hemde aşırı ii bir yer için) yani yabancı bu yaşlarda keyif yaparken biz dersanaye gidioz ben Fen Bilimlarindeyiz 16 ağustostan ber günde 6 saat ders görüoz 14:30 da girp 19.00 çıkıoz öğlenciysek fakat ingiliz arkadaşım tatilde ben buna kızıyom ve bu sistem kesinlikle yanlı kimse buna da kolay kolay hayır diemez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Öss ye kafam girsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sonuçta adamlar üniversitelerin kontejyanı kadar öğrenci alabilir en fazla gerisinde ne yapacakki? Başka bir sistem olunca 900000 kişi girecek 400000kişimi kalacak? Hayır gene aynı şeyler olacak. sorun össde değil arkadaşlar sorun ülkesine gereken eğitimi sağlayamayan devlette.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyi de sen sadece öss + ders kasacakken o adamlar iyi bi uniye giremk için neelr kasacaklar bi bakalım: Normal okul dersleri + IB veya AP dersleri almaları lazım + SAT I ve II + Bunun dışında bilimum aktivite (MUN, yaz okulu gibi) Onlar için kolay bizim için zor diye bi olayı yok abi öss'ne çalış abi sen gerisini düşünme en azından sistem çalışıyo gayet de yürüyo. Yukarıda birinin dediği gibi türkiyede çalışan ender sistemlerden biri, yanlış olan eğitim sistemi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: YSidiousY, 01 Eylül 2004 20:27 tarihinde demiş ki: öss hiçbir sınav amacı olmayan sadece insanları elemek iyi bir eğitim görebilmelerini veya görememe leri sağlamak için bildiğim kadarıyla sadece emin diilim türkiye uygulana bir saçmalık yurt dışında admlar 7-8 yıllık çalışmalarını sonucunda düzgün bir ii bi eğitim görebiliolar keşke burdada böle olsa biz 3 saatte geleceğimizi belirlios torpil geçen bir köy olulundan senden daha az çalışıp gelen bi adamın senden iyi bir üniversiteye girmesini istermisin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 universiteye giden bu universitelerde egitim ne kadar dandik der isin icinden cikar gidemeyen neden boyle sacma sapan sinavlar var der . kisaca aciklamak gerekirse halen kalkinmakta olan bir ulkeyiz birakin herkesi universitede okutmayi halen okuyanlari adam gibi okutamiyoruz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eğitim sistemi zaten patlak, eğer öyle olmasa insanlar üniversite kapısına yığılmaz, meslek liseleri ve meslek yüksek okullarına dağılırdı. ha tabi bir de gelir dağılımı sorunu var, insanların gelirleri arasında fark yüz küsür katı bulduğu için böyle saçmalıklar oluyor. arada kaç tane dünya çapında ün yapma olasılığı olan, ressam, aktör, müzisyen gidiyor hiç bilmiyorum. ayrıca öss nin yapılış yaşı, konuları, soru tarzı tümden saçma. bulmaca çözmek gibi bişi. şu anda matematik bölümündeyim cidden zor ama lisedeki matematike zevk olarak 10 basar. formül ezberle sınava gir yap olmuyor zaten hiç bir zaman olmamalı[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öss bence saçmalıktır. inekliyip çalışanları daha üst kademeye getirmekten başka birşey yapmıyor. adam bioloji ve kimyada yetersiz. ama tıp fakültesine girebiliyor. matematik ve fizik kassa, sosyal dersleri de yüksek olsun, biolojisi ve kimyası kötü olsa da tıpa gitmeye hak kazanıyor. öss bu yüzden sux, haketmeyen insanlar haketmediği yerlere giriyor. toplam öss notu yerine, her bölüm farklı farklı değerlendirirse iyi bir sınav olurdu, ama böyle kötü. mesela matematik öğretmenliğine gircek, matematik bölümü önemli olsun onun için, sonra da edebiyat ve felsefe (kendini iyi ifade edebilsin vs vs için) 3 Saatlik bir sınavda kişinin o üniversiteye karşı hevesi var mı, ilgisi bilgisi var mı, gerçekten istiyor mu, gerçekten en başarılı olabileceği üniversite bu üniversite mi.. Bunları incelemek mümkün değil. Ancak Adamın tüm sene ineklemesi ve o 3 saatte kasmasını ölçecek değil de, belli derslerde yeteneğini ölçecek bir sınav olması çok daha iyi olurdu. Benim fikrim bu.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Cuce, 01 Eylül 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Öss ye kafam girsin. +2 Bide altına imza[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 boş işler bunlar..bill gates falan öss sayesindemi köseyi dönmüş işinize bakın işte =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bazı insanlar öss'ye "çok iyi işleyen sistem" demişler, öğrencileri mis gibi seçiyolar falan gibi şeyler demişler. iyi işliyo, güzel herkes giriyo çıkıyo tamam da öss hayatımda gördüğüm en saçma sınav sistemlerinden biri. bi kere öss'de bilgiden çok insanın ezberinin iyi olması önemli. dershanede gördüğün aynı tarz sorular çıkıyo sadece. soruları çözerken hangi işlemleri yapacağını bilmen gerek. bu yanlış bişey. eğer birinin matematiğini ölçeceksen mesela, onun mantık yürütmesini bekleyeceksin. sen soruyu verceksin, öğrenci mantığını kullanarak kendi yöntemini uygulayacak. böylece sadece hafıza değil zeka da ölçülmüş olacak. bi de o kadar yıl okula gittikten sonra hayatının geri kalanını haziran ayındaki 3 saatin belirlemesi inanılmaz saçma. diyelim o gün hasta oldun. s.çtın. unut üniversiteyi falan. son derece saçma. ha bi de tabi öss sadece insanın akademik başarısını ölçüyo. türkiyede sanırım önemsenen tek şey akademik değerler. insanın sosyal yaşamı, kişiliği falan da en az akademik başarıları kadar önemlidir. mesela yurt dışında üniversiteye girmek istersen notunu verip girmiyosun. gidip o okuldna gönderilen tiplerle "interview" (röportaj?) yapman gerek. bu interview'unda hem senin ortaokul-lise notlarına bakıyolar, hem SAT skorlarına bakıyolar, hem sosyal yaşamına (sosyal yaşam derken gece kafelerde barlarda fink atmak değil, ne bilim öğrenci konseyi başkanlıkları, okul için, toplum için yaptıkların falan.) bakıyolar. sadece bunlar da değil, senin konuşman bile onların fikirlerine etki ediyo. mesela sen lisedeyken gönüllü olarak bi köye gidip çocuklara ingilizce dersi verdiysen, bilmemnaptıysan bu senin üniversiteye girmene yardımcı oluyo. ya da senin notlarındaki ilerlemeyi fark ediyolar, diyelim ki lise 1'de notların kötüymüş ama sonradan düzelmiş. bu da senin içi artık ciddiye aldığını gösteriyo ve sana daha iyi gözlerle bakıyolar. burda da sistem böyle olmalıdır. öss son derece saçma bi sistem. sanki bizim milletin biraz "kolaya kaçması"... cevap kağıdını alete takıyolar, notlar çıkıyo. al sana üniversite sonucu.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oss iyide ismi fln da öys (öğrenciye yerleştirme sınavı olmasın) oss olmasın ne olcak ayrıca ınek fln yoktur nıye ınek olsun o sen TV ıslerken test cozmus sonra sen tekrar oss ye calısırken o unıversıtede olcak dimi ama ? ne demişler oyunu kurallarına göre oynayacaksın eger öss buysa burda sistem buysa sen de calısacaksın ha cok calıs ıyı bısıler ol ondan sonra dekı bu sıstem yanlıs )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 burda ne yarıdmı ne sosyal yaşamı? GÖM BEYNİNİ TEST KİTAPLARINA ÇÖZ SORULARI GENE ÇÖZ ÇÖZ ÇÖZ ÇÇÖZ[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 survival of the fittest hesabi bi sistem[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben daha öss'ye girmedim, girip de batırdığımdan ağlamıyorum. sistem değişene kadar herkes yumulup test çözücek, ona çözüm yok. ben sadece öss'yi eleştiriyorum.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehoe bu forumun mantığı nedir be? herkes üniversite mezunu olursa, asıl çalışan kesim kim olacak? buradan çıkanlar alanlarında uzman olacaklar sonuçta, ama bir fabrikada kim çalışacak, atölyeleri kim dolduracak, esnaf kim olacak, tarlayı kim sürecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar